Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" розбиває "Невицький замок" (ФОТО)
19:08
"Ужгород" розбиває "Невицький замок" (ФОТО)
Команда Тулайдана здобуває другу розгромну перемогу у цих змаганнях.

З перших хвилин було помітно, що на полі зійшлися команди різні за класом. Високий пресинг з боку ужгородців змушував помилятися у передачах суперника. На 5-ій хвилині Стегура приклався з 20 метрів, Антал зловив. За мить вже Ільчук пробив з 26 метрів і м’яч за допомогою рикошету влітає у ворота – 1:0.
 
В черговій атаці Ільчук вивів Дудаша на одного воротаря, але Михайло не влучив у дальній кут. На 16-ій хвилині Стегура віддав на Соскиду і форвард подвоює рахунок – 2:0.
 
Дудаш прострілив справа, а Ільчук на ближній стійці намагався в один дотик переправити у ворота, але заробив лише кутовий. Предчук пробив з 24 метрів, кіпер грає надійно. Далі вже Соскида віддає під удар Стегурі, але Михайло з 12 метрів б’є вище. На 28-ій хвилині Ільчук здійснив перехоплення на чужій половині поля, вийшов один в один і оформив дубль – 3:0.
 
За хвилину Предчук підібрав м’яч у чужій штрафній, обійшов на замаху захисника і результативно пробив з шести метрів – 4:0.
 
На 32-ій хвилині воротар невдало виніс м’яч від воріт, прямо на Стегуру, який трохи зблизившись ефектно перекинув Антала – 5:0.
 
Далі Соскида відкинув Дудашу, удар якого прийняла на себе поперечка.
 
У другій половині зустрічі підопічні Тулайдана провели ще три голи. На 50-ій хвилині Мотринець віддав не точний пас назад, Куртанич перехопив, вийшов на одного воротаря і пробив повз нього – 6:0.
 
За хвилину Мандич віддав у штрафну на Соскиду, який переадресував на Дудаша, удар якого на цей раз був точним – 7:0.
 
На 58-ій хвилині Чумак довгою передачею вивів Соскиду на рандеву з Анталом і Руслан забив – 8:0.
 
Під завершення гри Невицьке мали можливість забити гол престижу. Надь вибіг сам на сам, але пробив повз ворота. В іншому епізоді Ніцкулич ефектно «фінтом Зідана» пройшов двох захисників у чужій штрафній, але закінчити прохід ударом йому завадили.
 
 
Арбітр – Ігор Гарлач
Асистенти – Юрій Бобаль, Сергій Боднар
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
ФК «Ужгород» – ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» (Невицьке) 8:0
 
Голи: Ільчук, 5, 28, Соскида, 16, 58, Предчук, 29, Стегура, 32, Куртанич, 50, Дудаш, 51.
 
Ужгород: Юрій Славік (Андрій Іонін, 64), Василь Бонтей, Олександр Септа (Роман Білінський, 36) Віктор Чумак, Мирослав Скрип (Павло Кривка, 36), Михайло Дудаш, Антон Предчук (Руслан Куртанич, 36), Іван Ільчук (Юрій Мандич, 50), Володимир Дуран, Михайло Стегура (Василь Орос, 62), Руслан Соскида.
Тренер – Тарас Тулайдан.
 
Невицьке: Юліан Антал, Василь Фекете, Давид Дьордяй, Ігор Булеца, Роберт Рибкович, Дмитро Костелей (Іван Стойка, 36), Сергій Мотринець, Сергій Арбузов, Томаш Надь, Йосип Пайдич, Девід Ніцкулич.
Тренер – Іван Матьовка.
 
Попередження: Дьордяй.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1054 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: