Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Ужгород" розгромно поспарингував з МФА (ФОТО)
15:15
"Ужгород" розгромно поспарингував з МФА (ФОТО)
Підопічні Володимира Васютика ведуть активну підготовку до старту нового сезону у Другій лізі.

На екваторі дня на ужгородському стадіоні «Авангард» черговий спаринг провели дві закарпатські команди, які готуються до старту всеукраїнських змагань. Гра розпочалася з хвилини мовчання в пам'ять про мукачівського тренера Віктора Ряшка.

Ужгород без розкачки перевів гру на половину поля суперника і будував позиційні атаки. Мукачівці лише ближче до середини тайму почали більш сміливіше йти вперед. 

Маючи відчутну територіальну перевагу ужгородці лише під завісу першої половини зустрічі зуміли забити. На 37-ій хвилині помилився захисник МФА біля своєї штрафної і Пуканич одразу пробив з 18 метрів, Колісник парирував, однак Кудрик був першим на добиванні – 1:0.

Після голу підопічні Яічніка мали дві чудові нагоди відкрити лік своїм голами у матчі. Михайло Хміль розстрілював ворота Готри з 14 метрів та голкіпер робить сейв. За хвилину стрімка контратака два в один завершується виходом мукачівця один в один та Готра знову грає надійно.

На 44-ій хвилині львівський нападник Ужгорода Кудрик, який знаходиться на перегляді, вийшов на рандеву з воротарем і з другої спроби переграв його – 2:0.

На другий тайм наставник Мункача випустив більш омолоджений склад, більшість гравців якого у минулому сезоні виступали за U17. Тож очікувати серйозного спротиву з їх боку навряд чи варто було. 

Вже на 48-ій хвилині воротар невдало вкинув м’яч захиснику у своїй штрафній, якого відразу обікрав Ференцик і змусив на собі сфолити. Пенальті впевнено реалізував Ряшко – 3:0. 

На 55-ій хвилині Пуканич подав зі штрафного з правого краю, на підборі зіграв Федак, який прицільно пробив з 12 метрів – 4:0.

На 64-ій хвилині Ференцик прорвався лівим флангом, увійшов у штрафну і відкотив Пуканичу, який філігранним ударом з 14 метрів спрямував шкіряного у ближню дев’ятку – 5:0. 


ФК «Ужгород» - МФА 5:0

Голи: Кудрик, 37, 44, Ряшко, 48 (пен.), Федак, 55, Пуканич, 64.

Ужгород: Михайло Готра, Дмитро Сартіна, Віктор Шкіндер, Максим Минайленко, Василь Беца, Адріан Пуканич (Мар'ян Січка, 72), Володимир Дуран (Віталій Ференцик, 46), Іван Капустей (Іван Повхан, 46), Віктор Ряшко (В'ячеслав Пінковський, 80), Стефан Федак, Віталій Кудрик.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 677 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: