Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Ужгород» у більшості громить «Оболонь» (ФОТО)
16:53
«Ужгород» у більшості громить «Оболонь» (ФОТО)
Вилучення у пивоварів у першому таймі посприяло впевненій перемозі господарів.

«Ужгород» у більшості громить «Оболонь» (ФОТО) З самого початку гри ужгородці, які грали сьогодні у маніжках, почали штурмувати ворота Пахомова. Оболонці насилу стримували атакувальний тиск господарів.  

Оржеховський прострілив з лівого краю в район одинадцять метрів, звідки Реплюк пробив, але над перекладиною.

Досвідчені захисники гостей не завжди встигали за прудкими опонентами. Так, після передачі за спину оборонцям, Панця не дотягуючись до м'яча зіграв по волейбольному, відбивши його рукою. В іншому випадку Жаренко виходив би на рандеву з воротарем. Арбітр карає Сергія жовтою карткою. Удар зі штрафного з 20 метрів голкіпер відбив.

Реплюк асистував Жаренку та удар Івана з двох метрів прийшовся у воротаря. На 27-ій хвилині стався вирішальний епізод матчу, коли після високої подачі у штрафну, мяч влучає в руку Панці, який вів боротьбіу із Жаренком. Суддя показує на одинадцятиметрову позначку і винагороджує другим попередженням лівого захисника хустян. Реплюк пробив точно під ліву стійку. 1:0.

До кінця першого тайму господарі не змогли розвити успіх. А от команда Браєра могла зрівняти рахунок. Микуляк з 30 метрів гарматним пострілом потряс поперечину воріт Лютнянського.   
   
У другій половині гри ужгородці ще активніше насідали на ворота суперника. Бако віддав під удар Пиняшку та постріл з 17 метрів потягнув Пахомов. На 47-ій хвилині після подачі кутового Куделко пробив з 12 метрів, кіпер відбив перед собою і Реплюк з трьох метрів забив другий гол у грі. 2:0.

Оборона хустян все частіше давала збій. Пиняшко по центру втік на ворота і покотив лівіше на Реплюка, який забив вже у пусті ворота. 3:0.

«Оболонь» намагалась нав'язати боротьбу у центрі поля. В атаці в них крім удару Миколи Пилипа вище воріт, більше нічого згадати.

Довершив розгром Пиняшко, який після передачі з правого флангу випередив воротаря на виході і закотив шкіряного у ворота.

Підопічні Шанти залишають мізерні шанси на підсумкову перемогу пивоварам.


Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Мирослав Горгош, Віталій Резніченко
Делегат матчу – Василь Козик
 
с Камяниця, стадіон «Камелот», глядачів 150
 
ФК «Ужгород» - ФК «Оболонь» Хуст 4:0

Голи: Реплюк, 29 (пен.), 47, 53, Пиняшко, 68.  

Ужгород: Мирослав Лютнянський, Василь Горський, Василь Куделко, Микола Ількович, Станіслав Котьо (Олександр Ковчар, 36), Іван Бандурович (Роман Білінський, 65), Олександр Бако (Іван Скунзяк, 56), Василь Пиняшко, Павло Оржеховський, Михайло Реплюк, Іван Жаренко.
Запасні: Ерік Гречка, Віктор Ряшко.
Тренер – Іван Шанта.

Оболонь: Юрій Пахомов, Роберт Пилип (Микола Пилип, 53), Річард Петрушко, Даніел Барна (Віталій Симулик, 64), Василь Пилип, Сергій Панця, Віктор Микуляк, Йосип Мункачі, Ігор Пилип, Микола Вурста, Микола Росоха.
Запасні: Ярослав Бучок, Михайло Алексик, Тарас Форквець, Михайло Лемак, Микола Бородачов, Вталій Міллер.
Тренер – Олександр Браєр.
 
Попередження: Бако, 31, Ількович, 41 – Панця, 17, В. Пилип, 36, Пахомов, 70+1.

Вилучення: Панця, 27.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1419 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: