Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" у меншості втримує перемогу (ФОТО)
19:56
"Ужгород" у меншості втримує перемогу (ФОТО)
Бобовищанці були близькими, щоб створити головну сенсацію чвертьфіналу.

Доволі принциповим виявилось протистояння ужгородської та мукачівської команд. Перше загострення у матчі створили саме гості: Річард Шольц втік по правому фланзі до чужих воріт і здійснив простріл, однак Варваринець пробив з 12 метрів значно вище. Боротьба на полі була жорсткою, в одному з моментів Шольц та Павлич вирішили поштовхатись та арбітр погасив запал жовтою карткою мукачівцю, хоча міг виписати і іншому. Ще в одному епізоді Річард Шольц обікрав Селещука і вибігав практично на одного воротаря, однак перед штрафною замість удару вирішив відіграти на партнера, чим загубив хороший контрвипад.
 
Ужгород будував свої атаки з флангів та пробитись до володінь Підбереського було не просто. Пінковський завдав дальнього пострілу з 32 метрів, воротар зловив. На 23-ій хвилині Пуканич вривався у штрафну і отримав поштовх у спину від Варваринця за що арбітр призначає пенальті. Машталір пробиває чітко в кут – 1:0.
 
За п’ять хвилин Машталір асистує Русину, який опинився перед воротарем і перекинув його, довершив атаку Ференцик добивши м’яч у сітку – 2:0.
 
Ще за мить Пуканич подає зі штрафного, Пінковський пробиває головою, голкіпер відбиває та Олень одразу добиває, однак лайнсмен фіксує офсайд, тож взяття воріт не зараховано. Підопічні Бабяка продовжували підтримувати високий темп атак, з чим не завжди справлялись оборонці суперника. Дудаш змістився зліва до центру і пробив з 14 метрів, Підбереський забрав. На 37-ій хвилині знову Дудаш б’є з лівого краю, Калій блокує, однак Олень додає з 12 метрів, однак над воротами.
 
У перерві в ужгородців вийшли практично всі запасні. Пуканич обігрався з Рацином і пробив з 12 метрів, воротар парирує. У відповідь Євген Русин пробив з 19 метрів, але вище. На 59-ій хвилині Предчук з 12 метрів розстрілював ворота, Підбереський відбиває. Подачу з кутового замикали Пуканич та Котьо, однак трохи не дістали м’яч. На 70-ій хвилині Річард Шольц зіграв у чужій штрафній на підборі і добивав з шести метрів та воротар забрав.
 
Та вже за дві хвилини Бако прицільним обвідним ударом здавалось похоронив інтригу у цьому матчі. Однак за лічені хвилини Котьо заробляє дві жовті підряд і залишає свою команду у меншості. Та вже у наступній атаці Річард Щольц виривається на побачення з голкіпером та перед штрафною його збиває Павлич і отримує червону картку. Сам постраждалий і виконав стандарт, сильно пробивши у дальній кут – 1:3.
 
Бобовище пішло великими силами вперед, тож гра носила доволі відкритий характер. Так Машталір втік на побачення з Підбереським та не зміг переграти його. На 85-ій хвилині Коструб з лівого флангу виконав навіс та м’яч залітає за комірець воротарю – 2:3.
 
Вболівальники Бобовища ще активніше гнали своїх улюбленців вперед. Затяжну атаку ударом з 15 метрів завершував Росул та захисники заблокували. Роланд Шольц завдав удару з 20 метрів, проте вище. Вже у компенсований арбітром час Машталір включив швидкість, пройшовши більше половини поля з м’ячем, вийшов на одного голкіпера, проте пробив у нього, м’яч знову опинився у Сергія і він відкотив Рацину, який забив вже у пусту рамку – 4:2.
 
Ужгород з черговими втратами пробивається до півфіналу. Бобовище гідно протистояло вищому за класом супернику до останніх хвилин і цілком могли залишити їх за бортом Зимової першості.
 
 
ФК «Ужгород» – ФК «Бобовище» – 4:2
 
Голи: Машталір, 23 (пен.), Ференцик, 29, Бако, 72, Рацин, 90+2 – Річ. Шольц, 78, Коструб, 85.
 
Ужгород: Андрій Калай (Ерік Гречка, 70), Михайло Дудаш, Володимир Дуран (Юрій Бойкул, 46), Вадим Селещук (Олександр Зимомря, 46), Вячеслав Пінковський (Станіслав Котьо, 46), Максим Олень (Олександр Бако, 46), Богдан Павлич, Вадим Ференцик (Дмитро Рацин, 46), Андріан Пуканич, Сергій Машталір, Іван Русин (Антон Предчук, 46).
Тренер – Мирослав Бабяк.
 
Бобовище: Віталій Підбереський, Михайло Калій, Руслан Гогерчак, Андрій Русин, Роланд Шольц, Олександр Балаж, Євген Русин, Дмитро Вінтонюк, Василь Росул, Річард Шольц, Володимир Варваринець.
На заміну виходили: Євген Коструб, Крістіан Попик, Сергій Бобик.
Тренер – Іван Ковач.
 
Вилучення: Котьо, 74, Павлич, 76.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 781 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: