Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" вибиває юніорів (ФОТО)
19:06
"Ужгород" вибиває юніорів (ФОТО)
Більш досвідчена ужгородська команда вирвала перемогу лише в кінці матчу.

Команди вийшли на штучне поле Середнього у супроводі поривистого вітру, що стає вже традицією для цього місця. Цікавим фактом було те, що Микола Фанта являється помічником тренера в обидвох клубах, тож майже всю гру він сидів посередині двох лавиць запасних.
 
Підопічні Шанти з самого початку намагались взяти під контроль м’яч. Чи не перший удар по воротам завершився голом. Арделян виконав подачу з лівого флангу, а Соскида без перешкод пробив головою – 0:1.
 
Ужгород продовжував грати з позиції сили та моментів у грі було не багато. Дуран пробив з 14 метрів, але вище. Школярі відзначились першим загостренням на 18-й хвилині, коли Василь Луців пробив з 24 метрів, воротар забрав. СДЮСШОР при перехопленні в центрі поля швидко переходив в атаку, одна з таких в середині тайму стала результативною. Пригара увійшов у штрафну і з-під захисників пробив по воротам, Сидоренко відбив та Василь Луців був першим на добиванні – 1:1.
 
Другу половину гри юніори грали вже проти вітру, що ускладнювало їхнє завдання протриматись до кінця. На старті Ужгород збільшив темп і створив декілька нагод. На 47-й хвилині Ковача подав зліва, Білінський у боротьбі із захисником пробив головою, але м’яч влучив у поперечку. За хвилину вже Білінський подає, Сокскида головою б’є вище.
 
Чокнадій пробив з 22 метрів, але не точно. Арделян вистрілив з 15 метрів, знову мимо. На 60-й хвилині Буксар подав у штрафну, Соскида головою б’є вище. Підопічні Дьордя змушені були в більшій мірі працювати на захист, лише час від часу загострюючи гру через стандарти біля чужих воріт. Так Кобеляш пробивав з 20 метрів, але над рамкою.
 
Ужгород не зупинявся і продовжував тиснути на ворота Костика. Після подачі кутового Дуран пробив з 14 метрів, Соскида трохи підправив та голкіпер впіймав. Арделян з лівого краю вивів Соскиду на воротаря, Костик зіграв надійно. На 75-й ужгородці все ж домоглись свого: Білінський навісив справа, Соскида не дотягнувся, а Нуцу на дальній замкнув – 1:2.
 
В останню десятихвилинку ще Іван Ковач встиг записати на свій рахунок дубль, двічі влучно пробивши з середньої дистанції. В першому епізоді Арделян віддав Варваринцю, який відкинув під удар Івану. В другому - Ковач добряче приклався з 19 метрів.
 
СДЮСШОРу не вистачило 15 хвилин, щоб дотягнути до ще однієї кубкової серії пенальті. Ужгород довго не міг знайти свою гру, завдяки вдалим діям новачка Арделяна, який записав у свій актив гол+пас, йдуть далі.
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Михайло Лялюк, Вадим Рубей
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
смт Середнє, штучне поле, глядачів 50
 
СДЮСШОР U17 Ужгород – ФК Ужгород 1:4
 
Голи: В. Луців, 30 – Соскида, 8, Арделян, 75, Ковач, 84, 90.
 
СДЮСШОР: Олександр Костик, Назар Зінчук, Олександр Кобеляш, Руслан Куртанич (Михайло Русин, 80), Ростислав Голубка (Василь Маркович, 42), Михайло Чутора (Василь Березнай, 46), Петро Луців, Тиберій Габовда (Роман Черевко, 71), Василь Луців, Назар Пригара (Юрій Лаб’як, 87), Іван Ільчук.
Запасні: Василь Сухан, Василь Качаєв.
Тренер – Вадим Дьордь.
 
Ужгород: Владислав Сидоренко, Роман Білінський (Іван Варваринець, 79), Денис Чокнадій, Віталій Міклош (Степан Буксар, 52), Вячеслав Пінковський, Володимир Дуран, Юрій Каганець, Іван Ковач, Руслан Соскида, Нуцу Арделян, Олександр Назаренко.
Запасні: Артем Блох.
Тренер – Іван Шанта.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1609 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: