Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" відбирає очки у виноградівців (ФОТО)
19:25
"Ужгород" відбирає очки у виноградівців (ФОТО)
Лідер чемпіонату вперше у другому колі не зміг перемогти.

Через кадрові проблеми Ужгород міг зробити лише мінімальну ротацію на цей матч, адже через різні причини були відсутні Ференцик, Стегура, Чепа та Кемень. Після невеликої паузи повернувся Олександр Грицкевич. У гостей була лише одна не відповідність традиційному складу – замість Чонки у старті вийшов Селезньов.
 
Вже у першій атаці господарі могли вийти вперед, за прикладом вчорашнього Хофенхайма. Предчук вийшов практично на одного голкіпера, але вирішив чомусь віддавати передачу на Машталіра, яка виявилась не точною. Та вже на 5-ій хвилині Антон виправився після подачі з штрафного з лівого краю, випередивши на виході Козара – 1:0.
 
Надалі севлюшці домінували на полі, притискаючи суперника до своїх воріт. На 9-ій хвилині Чедрик пробив з 18 метрів, але повз ворота. Далі Ковтун подав зі свого флангу, Чедрику пробив головою, але в руки воротарю. На 27-ій хвилині виноградівці домоглись свого – подачу з лівого краю у падінні завершив Пуканич – 1:1. Цим голом гравці Севлюша поздоровили Михайла Реплюка з сьогоднішнім народженням донечки у його сім'ї.
 
Та тиск на ворота Славіка не спадав. Вашкеба вивів Чедрика сам на сам,удар Михайла кіпер переводить у поперечку. Після подачі з кута поля Пуканич залишився самотній на дальній стійці і пробив з шести метрів, але не точно. Ще одного разу Адріан пробив вже точніше з лівого краю з 19 метрів, Славік зловив. Черговий стандарт від Севлюша закінчився ударом Бабича з 12 метрів, Славік робить сейв, Селезньов добивав з п’яти метрів і знову воротар відбиває.
 
На 35-ій хвилині Чедрик зліва вийшов до воріт, але не влучив у дальній кут. Ужгородці зуміли відповісти чимось небезпечним лише на 38-ій хвилині і знову міг відзначитись Предчук, якому асистував Грицкевич та удар Антона з 10 метрів пройшов повз ближній кут. За мить Дудаш пробив справа з 18 метрів, але трохи не влучив.
 
По перерві підопічні Слюсара досить швидко втілили свою перевагу у гол. Чедрик реалізував свій вихід один в один, перекинувши голкіпера – 1:2.
 
Та розвити свій успіх виноградівці ніяк не могли, гра перемістилась подалі від воріт і моменти виникали вже рідше. На 63-ій хвилині Ковач, який тільки-но з’явився на полі пробив з 15 метрів, але мимо. На 68-ій хвилині гру було зупинено через рясний град, який пішов над стадіоном Автомобіліст. Майже п’ятнадцятихвилинна перерва видно пішла на користь господарям. Через дві хвилини після відновлення гри Гальчак виводить Машталіра до воріт і Сергій пробиває Козара – 2:2.
 
Після дощу та граду поле стало ще більш в’язким, контролювати м’яч стало складніше, що було явно не на руку гостям. Позиційні атаки севлюшців ніяк не доходили до ударного завершення. А от ужгородці мали ще одну нагоду, щоб вийти вперед, коли Дудаш навісив справа, а Грицкевич виграв верхову дуель у Бабича і пробив головою, однак м’яч пройшов повз ворота.
 
Останні хвилини біло-чорні провели на половині поля суперника. На 82-ій хвилині Оржеховський справа віддав на Пуканича в район одинадцяти метрів і Адріан сходу розстрілював ворота та мокрий м’яч зрізався і полетів зовсім не точно. Ще в одному епізоді Чонка пробив з 20 метрів, але лише біля стійки.
 
Команда Баб’яка самовідданою працею виборола цю нічию, на яку мало хто ставив у цьому матчі. Виноградівці перевершили суперника по багатьом показникам, окрім голів. Та навряд чи цей результат вплине на розстановку у призовій зоні.
 
 
Арбітр – Ярослав Козик
Асистенти – Віталій Лофинець, Іван Грубінка
Делегат матчу – Віктор Наскалов
 
м. Ужгород, стадіон Автомобіліст, глядачів 150
 
ФК «Ужгород» - ФК «Севлюш» Виноградів 2:2
 
Голи: Предчук, 5, Машталір, 69 – Пуканич, 27, Чедрик, 50.
 
Ужгород: Юрій Славік, Василь Бонтей, Вадим Селещук, Степан Буксар, Володимир Дуран (В’ячеслав Пінковський, 46), Андрій Лазар, Антон Предчук (Іван Ковач, 62), Микита Гальчак, Сергій Машталір, Михайло Дудаш, Олександр Грицкевич.
Запасні: Олег Маркович, Владислав Яковлєв.
Тренер – Мирослав Баб’як.
 
Севлюш: Василь Козар, Василь Ковтун, Микола Гібалюк, Адріан Бабич, Павло Оржеховський, Артем Селезньов, Василь Вашкеба, Адріан Пуканич, Михайло Реплюк (Юрій Чонка, 72), Пилип Кольцун, Михайло Чедрик.
Запасні: Василь Русин, Віталій Чийпеш, Олексій Остафійчук, Мирослав Мудра.
Тренер – Валентин Слюсар.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.


 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 851 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: