Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" вириває перемогу над "Минаєм" (ФОТО)
06:35
"Ужгород" вириває перемогу над "Минаєм" (ФОТО)
Місцеві поціновувачі гри мільйонів чекали від цієї гри справжнього футбольного ужгородського дербі.

Місцеві поціновувачі гри мільйонів чекали від цієї гри справжнього футбольного ужгородського дербі з усіма його складовими: напруженим, гострим футболом та вражаючою атмосферою поза футбольним полем. Зрештою, все так і було.
 
Господарі поля розпочали матч доволі активно. Їх атаки розвивались більшою мірою зусиллями Гегедоша, Пиняшка та Реплюка. Перший удар прийшовся вище цілі. Пробивав Гегедош.
 
Згодом відповіли гості. Проте після удару Бобаля кіпер з легкістю заволодів м'ячем. Пізніше верхова передача до штрафної зони, де до кінця з Лютнянським поборовся Гібалюк, ледь не призвела до небезпеки. Однак, після того як кіпер не зумів зафіксувати м'яч, захисники ужгородської команди вчасно відвели загрозу.
 
Ще трохи згодом минайці були близькими до голу. Удар Чумака головою і ворота Лютнянського рятує стійка. «Ужгород» відповів ударом Добровольського з лінії штрафної. З невеликим рикошетом м'яч летить повз ворота.
 
У середині першої половини пас з глибини знайшов Реплюка на лівому фланзі атаки. Той обігнав Пустовіта, увійшов до штрафної, де був збитий Чумаком. Пенальті і вирок взявся виконувати сам постраждалий — 1:0.
 
Після пропущеного голу минайці побігли відіграватись. В одному з епізодів після стандарту від Микуляка і подальшій верховій боротьбі у штрафному майданчику удар головою знову прийняла на себе стійка.
 
Майже відразу після цього ужгородці провели миттєву контратаку. Бако опинився неприкритим на лінії штрафного, але забарився з ударом і оборонці нівелювали загрозу.
 
Хороша, симпатична атака ФК «Минай» призвела до відновлення паритету. Пройшла вона за участі Бобаля та Кополовця. Перший віддавав, а другий ефектно прийняв круглого на груди і пробив з лівого краю. Кіпер відбив, але в сторону власних воріт, де, на додачу, ще й декілька футболістів занесли м'яч, аби напевне. 1:1 — і після цього пішла справжня битва. Спражня чоловіча боротьба. З великою кількістю підкатів, а відповідно і фолів.
 
До слова, разів зо-три матч призупинявся. Причиною цього ставали епізоди, коли футболісти вибивали м'яча далеко за межі стадіону. І чомусь запасний ігровий снаряд підносили ну дуже довго...
 
Вже ближче до перерви чудова комбінація пройшла за участі мастадонтів минайської команди: Кополовця, Гібалюка, Микуляка, де останній вивів один на один Бобаля. Передача була верховою, відтак у боротьбі з кіпером хтось повинен був постраждати. А жаль, адже хороша можливість для взяття воріт була втрачена.
 
А наприкінці тайму підопічні Іваниці були змушені перебудовуватись, адже рецедив травми отримав Чумак, який тільки-тільки відновився. У гру вступив Мирончук, а Гібалюк сів на позицію центрального оборонця.
 
У другій половині першим натяком на загострення був удар головою Бобаля після подачі Арделяна. Але до серйозної гостроти було далеко. Відповіли ужгородці. З лівого краю навісив Реплюк. У воротарській зоні всіх, в тому числі, й кіпера, випередив Гегедош, який пробив трохи неточно.
 
Оживив гру гостей вихід Лободи. В одному з епізодів він пройшовши десяток метрів, віддав на Кополовця. Той навісив на дальню стійку, звідки Бобаль пробивав вже з гострого кута. Невдало.
 
А пізніше рахунок став 2:1 на користь господарів. Добровольський у центрі розібрався з опонентом і відпасував на Гегедоша. Форвард, знаходячись на лінії штрафної, наніс удар з носка в дальній кут. Хмельовський, хоч і стрибав, однак дотягнутись не зумів.
 
Через кілька партнери вивели на позицію для удару Реплюка. Постріл з правого флангу парирував воротар.
 
Чудову нагоду для встановлення нічийного результату мав Мирончук, який впевнено пройшов опонентів по-центру і міг завдавати удар або ж відпасувати на правий край, де відкривався Лобода. Мирончук вирішив діяти самотужки, але захисники у підкаті вибили м'яч.
 
Ближче до завершення гольові моменти мали обидві команди, але рахунок більше не змінювався. Команди продемонстрували добротний футбол, просто одній команді пощастило менше. «Ужгород» після цієї перемоги робить гучну заявку на чемпіонство, а «Минаю» намагатиметься завоювати бронзові медалі чемпіонату.


Арбітр - Вадим Запрутняк
Асистенти - Ігор Гарлач, Юрій Шимон
Делегат матчу - Віктор Наскалов

м. Ужгород, стадіон "Автомобіліст", глядачів 800

ФК "Ужгород" - ФК "Минай" 2:1

Голи: Реплюк, 17 (пен.), Гегедош, 72 - Арделян, 30.

Ужгород: Мирослав Лютнянський, Станіслав Котьо, Василь Куделко, Микола Ількович, Павло Оржеховський, Іван Бандурович, Олександр Бако (Олександр Ковчар, 80), Василь Пиняшко, Михайло Реплюк, Роберт Гегедош, Євген Добровольський.
Запасні: Ерік Гречка, Роман Білінський.
Тренер - Іван Шанта

Минай: Владислав Хмельовський, Михайло Дудаш, Віктор Чумак (Євген Мирончук, 38), Микола Гібалюк, Артем Пустовіт (Олександр Зубанич, 80), Роберт Смокоровський, Владислав Микуляк, Ігор Вагін, Михайло Кополовець, Матвій Бобаль (Михайло Чедрик, 74), Нуцу Арделян (Яромир Лобода, 62).
Запасні: Юрій Погоріляк, Едуард Дзьоба, Костянтин Багрій, Едуард Нергеш, Олексій Шпак.
Тренер:- Михайло Іваниця

Попередження: Станіслав Котьо, Олександр Ковчар, Микола Ількович - Микола Гібалюк, Матвій Бобаль, Михайло Дудаш, Роберт Смокоровський ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1857 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Невже в Ужгорода немає більше м"ячів на гру?????? Ці затримки першого тайму були нестерпними.... А так Шанта та його хлопці великі молодці...

الاسم *:
Email *:
كود *: