Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" вириває перемогу в останній п’ятихвилинці (ФОТО)
17:41
"Ужгород" вириває перемогу в останній п’ятихвилинці (ФОТО)
У першому матчі сдюсшорівці були близькими, щоб відібрати очки у аматорів.

Домінування ФК Ужгород було великим впродовж матчу, проте не абсолютним. Створивши на старті два гострі моменти надалі СДЮСШОР тримав суперника на відстані від своїх воріт. На 2-ій хвилині Русин з декількох метрів завершував атаку, проте воротар парирував. А на 6-ій хвилині Пуканич пробив після подачі з кутового зблизька, але вище.
 
Та все ж на 29-ій хвилині багатоходова атака через центральну зону завершилась точним ударом Івана Русина з 12 метрів – 1:0.
 
За декілька хвилин після перерви підопічні Мухлиніна скористались провалом у обороні суперника, і Дочинець з 15 метрів пробив у дальній кут – 1:1.
 
На 47-ій хвилині Предчук вільно пробивав з 10 метрів, але влучив у металевий каркас воріт. За декілька хвилин Дудаш вийшов на одного кіпера і перекинув його, але не влучив у рамку. На 58-ій хвилині номінальні гості могли взагалі вийти вперед, коли Коваль отримав передачу на хід, пройшов майже пів поля і пробив з 17 метрів, та Гречка зумів перевести м’яч у поперечку.
 
Коли залишилось менше п’яти хвилин гри команда Баб'яка все ж зуміла дотиснути суперника. Після подачі корнера Предчук головою переправив м’яч у ворота – 2:1.
 
За дві хвилини Рацин подав зліва, а Селещук головою точно пробив – 3:1.
 
Вже у додатковий час Пуканич прострілив з правого краю, а Дудаш замкнув – 4:1.
 
Без сумніву цю гру СДЮСШОРу можна занести в актив, більшість ігрового часу вони стримували іменитого суперника і були близькими до сенсаційного початку в Зимовій першості. Всі очікували від кандидата у професіонали розгрому, і вони його отримали, проте лише протягом п’яти хвилин, а не всього матчу.

 
ФК «Ужгород» – СДЮСШОР U17 (Ужгород) 4:1
 
Голи: Русин, 29, Предчук, 66, Селещук, 68, Дудаш, 70+1 – Дочинець, 41.
 
Ужгород: Юрій Славік, Володимир Дуран, Вадим Селещук, В'ячеслав Пінковський, Станіслав Котьо, Максим Олень, Андрій Лазар, Адріан Пуканич, Вадим Ференцик, Сергій Машталір, Іван Русин.
На заміну виходили: Ерік Гречка, Михайло Дудаш, Микита Гальчак, Антон Предчук, Юрій Бойкул, Олександр Зимомря, Дмитро Рацин.
Тренер – Мирослав Баб'як.
 
СДЮСШОР: Антон Романко, Євген Мукомела, Мартін Бакша, Олександр Терлецький, Андрій Зізич, Вадим Мердеєв, Михайло Лемак, Кирил Бистрицький, Станіслав Коваль, Роман Дочинець, Олександр Гузинець.
Запасні: Олександр Герзанич, Деян Пеца, Даніел Борис, Дмитро Ганич, Михайло Томащук, Роман Шелемончик, Геворг Матевосян.
Тренер – Володимир Мухлинін.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1013 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: