Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" взяв три очки з полянцями (ФОТО)
20:53
"Ужгород" взяв три очки з полянцями (ФОТО)
Бойовий матч обійшовся з мінімумом голів та великою кількістю грубих порушень.

Очікування від цього поєдинку були дуже великими, адже зустрічались приблизно рівні за силою колективи. Стартовий склад гостей не важко передбачити, за виключенням Варваринця, який залишився у запасі, тож його місце в атакувальній ланці зайняв Степан Стегура.
 
Весь перший тайм проходив у щільній грі в середині поля з вкрай рідким загостренням біля обох воріт. Динамічна гра двох команд, що б'ються за кожен м'яч і грамотно грають в обороні, не могла привести до великої кількості моментів. За перші сорок п’ять хвилин команди лише по одному разу обмінялись напівмоментами: на 15-ій хвилині Бонтей зі штрафного трохи правіше центру метрів з 22 цілив у дальній кут, але трохи не влучив. На 38-ій хвилині швидка триходівка з лівого краю на правий Міклош – Стегура – Мельник закінчилась ударом останнього з 19 метрів, але повз ворота.
 
По перерві головний тренер господарів проводить одразу три заміни, одна з яких незабаром дала результат. На 53-ій хвилині Іван Ковач швидко розігравши стандарт в центрі поля віддав довгу передачу вперед на Дудаша, який знаходився на межі офсайду, нападник ужгородців вийшов на одного воротаря і перекинув його – 1:0.
 
Після забитого гола синьо-жовті відійшли назад, відповідаючи супернику контратаками. Через три хвилини Павлич виконав подачу у чужу штрафну і в боротьбі із Іваном Русином м’яч після відскоку потрапляє в руку Ковачу, арбітр не вгледів підстав для зупинки гри. На 64-ій хвилині гості розіграли атаку в один дотик: Іван Русин віддав на Степана Стегуру, а той вивів Мельника на одного голкіпера та Славік на виході зіграв надійно.
 
Далі Міклош змістився з лівого флангу в центр і пробив з 18 метрів, але на метр над воротами. Вже в середині другого тайму Баб’як почав зміцнювати захисні редути, а на 69-ій хвилині випустив п’ятого захисника. Територіальна перевага залишалася на стороні Поляни, але активність свалявців ні до чого небезпечного не призводила.
 
Господарі двічі вибігали у контратаки через фланги із гострими прострілами. На передачу зліва від Машталіра ніхто не відгукнувся, а крос Ковача завершив ударом з 10 метрів Дудаша, але вище.
 
Гра супроводжувалась жорсткою боротьбою та не спортивною поведінкою гравців. В одному з епізодів Тимкович вдарив вже лежачого Куртанича, але це залишилось поза увагою арбітра. Тиск підопічних Кондрі наростав, але господарі оборонялися компактно і щільно, що не дозволяло Поляні створювати небезпечні моменти. Лише на 82-ій хвилині після діагоналі від Гогерчака Міклош пробивав з 17 метрів, воротар відбив і з другої спроби накрив шкіряного.
 
А на 90-ій хвилині стався апогей поєдинку, коли тричі поспіль гравці обопільно жорстко йшли в стик у боротьбі за м’яч і в останній з таких дуелей Павлич накинувся з кулаками на лежачого Машталіра. Одразу ж підключилися всі гравці на полі та запасні (знову ж таки тут можна відмітити коротку лаву запасних полянців). Не тривала масова штовханина закінчилась всього двома вилученнями - Павлича та Буксара.
 
Після цього арбітр дав провести гостям ще одну атаку і завершив гру. Після гри у представників свалявської команди виникло багато питань до Олександра Рошка, тож зовсім скоро можна очікувати рішення КДК ФФЗ по цьому матчу.
 
Ужгород здобуває третю перемогу підряд, вистоявши потрібний результат. Михайло Дудаш забиває в третьому матчі поспіль, довівши свій доробок до чотирьох м’ячів. Також варто відмітити Ковача, який в останніх трьох матчах неодмінно відзначається результативними діями - після асисту з Вітязем та голу з пенальті в Іршаві, тепер він розпочав гольову атаку.
 
Поляна цілком заслуговувала на очки у цьому матчі, поте сьогодні їм бракувало як хорошого центрфорварда, так і завершального удару.
 
 
Арбітр – Олександр Рошко
Асистенти – Василь Федак, Йосип Мучичка
4-й арбітр – Л. Куніна
Делегат – Георгій Жбора
 
м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст», глядачів 200
 
ФК «Ужгород» - ФК «Поляна» 1:0
 
Голи: Дудаш, 53.
 
Ужгород: Юрій Славік - Василь Боднар (Іван Ковач, 46), Віктор Чумак, Степан Буксар, Василь Бонтей - Роберт Товт (Роман Білінський, 65), Андрій Лазар (Олександр Септа, 69), Микита Гальчак (Михайло Стегура, 46 (Павло Кривка, 80)), Володимир Дуран (Руслан Куртанич, 46), Сергій Машталір - Михайло Дудаш.
Запасні: Станіслав Трофіл, Андрій Іонін.
Тренер – Мирослав Баб’як.
 
Поляна: Ярослав Бучок - Артур Русин, Михайло Власик, Ігор Тимкович, Руслан Гогерчак - Віталій Міклош, Богдан Павлич, Євген Русин, Едуард Мельник - Іван Русин, Степан Стегура (Володимир Варваринець, 88).
Запасні: Дмитро Молнар, Іван Грубінка.
Тренер – Михайло Кондря.

Попередження: Лазар, 40, Чумак, 75 – Гогерчак, 35, Міклош, 55, Бучок, 88, Тимкович, 90+1
 
Вилучення: Буксар, 90 – Павлич, 90.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1318 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: