Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Ужгород» здобуває першу перемогу (ФОТО)
20:15
«Ужгород» здобуває першу перемогу (ФОТО)
Два ранні голи стали запорукою успіху для команди Івана Шанти.

«Ужгород» здобуває першу перемогу (ФОТО)
 
Юніори хоча й знаходились до початку гри вище ужгородців, але не вони були фаворитами зустрічі. Підтвердженням цього стали два швидкі голи від зелено-жовтих.
 
Василь Пиняшко вже на п'ятій хвилині підібрав м'яч на вході у штрафну і поцілив точно у ліву дев'ятку. Гравці «Говерли» не були готовими до такого тиску. Одразу Реплюка вивели на ударну позицію та Михайло пробив вище з 12 метрів.
 
Рацин віддав не точний пас назад, який перехопив Реплюк, вийшов один в один та Черепко врятував ворота від голу. Та на 10 хвилині рахунок став більшим. Горський подав з лівого флангу, а Добровольський замкнув головою з чотирьох метрів. 0:2.
 
Близьким до третього голу був Жаренко, однак після подачі зі штрафного у виконанні Бако, Іван головою пробив повз браму.
 
Одна з рідких атак підопічних Слюсара закінчилась призначенням пенальті. М'яч влучив у руку захиснику «Ужгорода». Олексій Шпак впевнено реалізував вирок судді. 1:2.  
 
Після стартової гольової активності команди притихли. Ужгородці тримали гру під контролем, однак без серйозних загроз воротам Черепка.
 
У другій половині зустрічі глядачі стадіону Камелот побачили лише один гол – і влетів він у ворота «Говерли». На 55 хвилині Жаренко гостро прострілював та Черепко відбив круглого, але прямо на Бако, який розстріляв ворота з шести метрів.
 
Ще до фінального свистка на деякий час команди збільшили темп, але до небезпечних моментів це не приводило.
 
Підопічні Шанти здобувають свою першу перемогу і готуватимуться до вирішального поєдинку із середнянцями за вихід до наступного етапу. «Говерла» U-19 достойно боролась з більш досвідченим суперником, але брак сильного нападника, дався взнаки. 
 
 
Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Маряна Сухан, Віталій Резніченко 
 
с. Камяниця, стадіон «Камелот», глядачів 50 
 
ФК «Говерла» U-19 – ФК «Ужгород» 1:3
 
Голи: Шпак, 15 (пен.) - Пиняшко, 5, Добровольський, 10, Бако, 55.
 
Говерла: Андрій Черепко, Юрій Назаркевич, Руслан Гогерчак, Іван Веждел, Василь Боднар, Сергій Бобик, Юрій Дрозд, Олексій Шпак, Сергій Машталір, Дмитро Рацин, Владислав  Лебідь.
Запасні: Стефан Федак, Вячеслав Пінковський, Володимир Дуран, Іван Варваринець, Юрій Кузьма.
Тренер – Валентин Слюсар.
 
Ужгород: Мирослав Лютнянський, Василь Горський, Василь Куделко, Станіслав Котьо, Василь Пиняшко, Євген Добровольський, Михайло Реплюк, Олександр Бако, Микола Ількович, Іван Жаренко, Іван Бандурович.
Запасні: Іван Скунзяк, Олександр Ковчар.
Тренер – Іван Шанта.

Попередження: Шпак, 46 - Реплюк, 38, Бандурович, 46, Куделко, 48, Ількович, 49.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1989 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: