Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Ужгород" знову перемагає "Буковину"
18:49
"Ужгород" знову перемагає "Буковину"
Команда Васютика здобуває третю перемогу підряд і укріплює лідерську позицію.

Буковина проводила свій перший домашній матч в сезоні і була на моральному підйомі. У минулому турі команда Маковійчука набрала максимум очок на виїзді проти Чайки. Команда оновила логотип і напередодні сезону обзавелася потужними інвесторами. Тому до матчу з Ужгородом підходила у всеозброєнні. Правда, і Ужгород їхав за очками, Команда Васютика виграла два стартові матчі і за додатковими показниками знаходилася на першому місці, а раніше в кубку вибила якраз ... Буковину.

Обидві команди з перших хвилин кинулися на ворота один одного, і тут досягли успіху гості. На 41-ій хвилині Чонка увірвався в штрафну по лівому флангу, віддав передачу на набігаючого Ряшка, який хитнув захисника і пробив в дальній верхній кут, м'яч від поперечини затріпотів у сітці. Відмінний удар і 0:1.

Другий тайм пройшов в обопільних атаках, ближче до успіху була Буковина, але реалізація підкачала господарів. Ужгород здобуває чергову перемогу, а чернівчани змушені проводити роботу над помилками.


Буковина (Чернівці) - ФК Ужгород - 0:1

Гол: Ряшко, 40

Буковина (стартовий склад): Фіяло, Гакман, Матвеенко, Раулюк, Сівка, Орловський, Копитов, Боровець, Страшкевич, Рябий А., Палагнюк.
Запасні: Чернятинський, Квасниця, Мануїла, Рябий Д., Столяр, Сахнюк.
В.о. головного тренера: Степан Маковійчук.

Ужгород (стартовий склад): Готра, Беца, Цень, Сартіна, Шкіндер, Пуканич, Вагін, Ряшко, Чонка, Федак, Скотаренко.
Запасні: Калай, Капустей, Ференцик, Дуран, Минайленко, Тищук, Січка, Повхан.
Головний тренер: Володимир Васютик.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 422 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: