Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" знову забиває п’ять (ФОТО)
22:51
"Ужгород" знову забиває п’ять (ФОТО)
Підопічні Івана Шанти завдяки перемозі над Береговом укріплюють своє лідерство.

Однозначний фаворит цього матчу з самого початку гри захопив контроль над м’ячем і проводив свої ефективні атаки. У берегівці були відсутні основні захисники Микитишин та Стецьо. Так вже на 16-ій хвилині Василь Пиняшко увірвався у вільну зону, отримав передачу, вийшов віч-на-віч з кіпером і свої точним ударом виводить ужгородців вперед - 1:0.

Вже за п’ять хвилин Гегедош подвоює рахунок. Після штрафного удару Мучичка випустив м'яч з рук і Роберт скористався цим – 2:0. Одразу ж гості могли також забити. Балаж вивів Ковтуна один в один та Василь пробиваючи в один дотик влучив у Лютнянського.

На 28-ій хвилині Гегедош знову розписується у воротах Мучички. Роберт виходить на одного кіпера і технічно перекидує його – 3:0.

Тренер Берегова ще до перерви вносить корективи у складі змінюючи воротаря та центрального півзахисника. Та перебіг подій на полі не мінявся, підопічні Шанти володіли тотальною перевагою, однак в першому таймі серйозних нагод у них більше не було.

А от синьо-білі реалізували один з двох своїх моментів. Після прострілу і рикошету Ковтун впритул розстрілював ворота та голкіпер відбив. Вже перед самим свистком Міклош віддає на Луцю, який прострілює вздовж воріт і Ковтун забиває у порожній кут воріт – 3:1.

В другій половині гри гості продовжували в поті чола працювати в обороні. Досить не звично було бачити Оржаховського так високо, який грав то крайнього атакуючого півзахисника, то зміщався на позицію нападника.

На 56-ій хвилині Ряшку вдалось забити красивий гол дальнім ударом. Віктор вдало піймав м’яч на ногу і сходу потужно пробив з 23 метрів – 4:1.

Ще один гол мав забивати Гегедош, коли втік з Реплюком у контратаку. Роберт опинившись сам перед воротами пробив у Кучінку та м’яч продовжив рух у ворота, але Балаж виніс шкіряного з лінії. На 73-ій хвилині після подачі з кутового від Пиняшка Скунзяк, який тільки-но зявився на полі, забиває головою – 5:1.

В одному з епізодів Гегедош прострілював справа, але влучив у руку Красношлику у штрафній, але арбітр не зупинив гру. На 82-ій хвилині гості подали кутовий, Луця грає на підборі і точно стріляє з 17 метрів – 5:2.

Команди не зупинялись до самого свистка, хоча темп гри трохи впав. Після довгої діагоналі Оржаховський віддає на Гегедоша та його удар з десяти метрів воротар відбиває. Бокшо вивів Ковтуна на ворота, але Гречка своєчасно вийшов і кинувшись у ноги Василю нейтралізував загрозу.

Ужгород вдруге поспіль виграє з однаковим рахунком і зміцнює своє перебування на першій позиції.       
 

Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти – Тарас Шопа, Михайло Райда
4-й арбітр – Вадим Рубей
Делегат матчу – Василь Попович
 
м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст», глядачів 400
 
ФК «Ужгород» - ФК «Берегово» 5:2

Голи: Пиняшко, 16, Гегедош, 21, 28, Ряшко, 56, Скунзяк, 73 – Ковтун, 45, Луця, 82.

Ужгород: Мирослав Лютнянський (Ерік Гречка, 77), Олександр Ковчар, Василь Куделко, Микола Ількович, Роман Белінський, Віктор Ряшко, Олександр Бако (Іван Скунзяк, 71), Василь Пиняшко, Павло Оржаховський, Михайло Реплюк, Роберт Гегедош.
Тренер – Іван Шанта.

Берегово: Василь Мучичка (Павло Кучінка, 32), Степан Буксар, Василь Красношлик, Юрій Каганець (Михайло Ковтун, 77), Михайло Микуланинець, Олександр Балаж (Шандор Варга, 78), Владсилав Човрій (Акош Бокшо, 64), Микола латинець (Сергій Гичка, 35), Василь Ковтун, Олександр Міклош (Назар Сливич, 63), Василь Луця.
Тренер – Мирослав Баб'як.  

Попередження: Реплюк, 36, Оржаховський, 63 – Балаж, 3, Гичка, 36, Міклош, 38.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1264 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: