Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ужгородці повернулись із футбольного табору в академії "Сампдорії" (ВІДЕО)
10:20
Ужгородці повернулись із футбольного табору в академії "Сампдорії" (ВІДЕО)
З 17 по 22 червня двоє переможців футбольного табору Сампдорії в Україні провели тренувальний збір на базі академії Сампдорії в Італії.

Ужгородці повернулись із футбольного табору в академії
Минулого літа організацією "Soccer-org" вперше в Україні було проведено літній футбольний табір відомого італійського клубу Сампдорія "Samp Camp 2018". На базі спортивного комплексу "Зінедін" в ході тижневого циклу тренувального процесу італійські тренери обрали двох, на їхню думку, кращих, які наприкінці червня вирушили в Геную на тренувальну базу Сампдорії, яка знаходиться в Больяско, одразу за містом Генуя. Разом з ними поїхали рідні та один з організаторів цього табору в Ужгороді Євген Бібіков. По прибутті в Геную їх вже очікував Боян Шимич, один з тренерів табору Сампдорії, що проходив в Зінедіні, який допоміг облаштуватись на місці.
 
Програма тренувань була дещо схожа на ту, яку тренери Сампдорії проводили на Закарпатті минулого літа: дворазові тренування тривалістю 2,5 години на штучному полі нового покоління. Одним із тренерів був 28-річний Ніколо Буоно, вихованець академії Сампдорії, який через травму досить швидко завершив кар’єру і зараз тренує юних талантів у футболньому таборі Сампдорії. Він розповів, що в академії є програма за якою тренери готують молодих футболістів, вона загальнонаціонального масштабу, тобто її надають із Федерації футболу Італії всім академіям і за відхилення від неї тренери можуть дістати догану.
 
У таборі було близько 60 дітей із всієї Італії, які були поділені на три вікові групи – 2006/2007, 2008/2009, 2010/2011. Наші хлопці 2008 р.н. Іван Андрейко (на фото з м'ячем) і Мартін Шегеда (на фото крайній справа) розпочали займатись у групі 2008/2009, але згодом через відчутну різницю у класі їх перевели у старшу групу, де вони також виділялись (зокрема, результативністю у двусторонках), італійські тренери були приємно здивовані підготовкою наших гравців, як фізичною, так і технічною.
 
Підтвердженням цього були і оцінки в дипломі про проходження футбольного табору в академії Сампдорії, де практично по всім показникам вони отримали максимальну оцінку. Інші учасники табору їх прийняли дуже добре, ужгородці спілкувалися з італійськими однолітками англійською і знайшли багато нових друзів.
 
Тренери Смпдорії розповіли про доволі жорсткий ліміт на гравців не із країн ЄС, як в дитячому футболі, так і в Серії А (три на полі, п’ять в заявці на гру, сім в команді). З гравцями до 18 років не із країн ЄС заборонено підписувати контракти.
 
По завершенню футбольного табору тренери академії виявили великий інтерес до наших футболістів і мають намір запросити їх ще на один збір, однак в якому це буде форматі, поки не відомо.

 




Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 827 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: