Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Ужгородці завершують рік перемогою
14:04
Ужгородці завершують рік перемогою
У перенесеному поєдинку 10-го туру Другої ліги України ФК "Ужгород" зіграв на виїзді з київським "Рубіконом".

Ужгородці завершують рік перемогою Ужгородці вийшли на цю гру в оптимальному складі і при незмінній тактиці. Підопічні Васютика зуміли вийти вперед ще до середини першого тайму - на 17-ій хвилині відзначився Денис Скотаренко - 0:1. 

А по перерві гості продемонстрували високу ефективність у завершенні своїх атак. На 62-ій хвилині Пуканич віддає на Чонку, той пройшов зліва і прострілив на Скотаренка, який оформив дубль у цьому матчі - 0:2.

Далі за дві хвилини оформив дубль вже Сергій Машталір. На 70-ій хвилині ужгородці розігнали швидку контратаку три в один, на завершенні якої Чонка покотив на партнерів і Машталір добив вже у пусті ворота - 0:3.

За дві хвилини Ряшко м'ягко закинув у штрафну на Машталіра, який відірвався від захисника і на якусь мить випередив воротаря на виході, пробивши повз нього - 0:4.

Також хорошу нагоду відзначитись мав Тищук, однак не реалізував вихід сам на сам. 

"Рубікон" на 78-ій хвилині зумів провести гол перстижу, скориставшись провалом захисту на правому краї. 

Ця перемога дозволила ужгородцям піднятися на четверте місце у турнірній таблиці, відстаючи від дуету лідерів на три пунтки, при цьому маючи на гру менше (відкладена гра з "Епіцентром").


"Рубікон" Київ - ФК "Ужгород" 1:4

Голи: Тищенко, 78 - Скотаренко, 17, 62, Машталір, 70, 72.

"Рубікон": Олексій Майборода, Олександр Марченко, Ярослав Анніч, Андрій Нестеренко, Артем Цурупін, Юрій Глущук, Вадим Шутенко, Вадим Новиков, Євген Зарічнюк, Сергій Шишкін, Максим Тищенко.
На заміні: Антон Мусієнко, Олексій Боровик, Річард Куноун, Валерій Коверник, Віктор Бачинський, Олег Близно, Євгеній Могіль, Артем Деревяго.

“Ужгород”: Михайло Готра, Василь Беца, Владислав Шкіндер, Дмитро Сартіна, Стефан Федак, Ігор Вагін, Віктор Ряшко (Іван Капустей 90+2), Адріан Пуканич, Сергій Машталір (Володимир Дуран, 90+2), Юрій Чонка (Павло Тищук, 70), Денис Скотаренко (Вадим Ференцик, 81)
На заміні: Тимофій Шеремета, Максим Минайленко.
Тренер: Володимир Васютик


 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 463 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: