Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ужгородці здобувають перемогу у Концові (ФОТО)
20:24
Ужгородці здобувають перемогу у Концові (ФОТО)
У рівній грі перемогу святкувала команда з обласного центру.

Ужгородці здобувають перемогу у Концові (ФОТО)
На черговий матч обласного чемпіонату наставник Ужгороду вдався до ротації. Особливою ця гра була для Вадима Селещука, який тривалий час виступав за концгазівців і саме звідси перейшов до Ужгорода. У господарів з нових облич можна згадати пару на лівому фланзі – Чепіль та Сумцов, молоді нікопольці своєю грою залишили позитивне враження. Ну, і звісно, перший домашній матч для Володимира Овсієнка, підтримати якого думаю прийшло чимало місцевих вболівальників.
 
Сам поєдинок був не надто видовищним, команди лічені рази пробивали в бік воріт, особливо це відноситься до першого тайму. Єдиний епізод вартий уваги – це удар Предчука на 9-ій хвилині справа з 17 метрів, але м’яч пройшов над воротами. Ще було декілька напівмоментів після стандартів.
 
У боротьбі за центр поля гості мали невелику перевагу, а свої атаки проводили переважно правим краєм через стрімкого Ференцика.
 
Другий тайм також супроводжувався щільною грою на підступах до воріт. Та на 60-ій хвилині ужгородці зуміли взяти максимум із одного з моментів. Іван Ковач подав зі штрафного справа, а Ільчук, залишившись без опіки, замкнув головою – 0:1.
 
Одразу ж Баб’як випускає «важку артилерію», яка трохи додала активності в нападі. Вітязь намагався поборотися принаймні за один бал у цьому матчі та окрім декількох стандартних положень нічого не міг створити. На 83-ій хвилині Горняк отримав довгу передачу і вибігав на одного воротаря та Славік вийшов за межі карної зони і в доволі жорсткому підкаті на мить випередив суперника.
 
Та вже за п’ять хвилин ужгородці зняли питання про сьогоднішнього переможця. Машталір на правому краї виборов м’яч і виконав подачу у штрафну, де Грицкевич ефектно ударом через себе ставить крапку у цьому матчі – 0:2.

Підсумок цього матчу: у Вітязя – мінімум моментів, в Ужгорода – максимум реалізації.
 
 
Арбітр – Сергій Дребужан
Асистенти – Василь Федак, Йосип Мучичка
Делегат – Матвій Бобаль
 
с. Концово, глядачів 150
 
ФК «Вітязь» Концгазо – ФК «Ужгород» 0:2
 
Голи: Ільчук, 60, Грицкевич, 86.
 
Вітязь: Володимир Овсієнко, Євген Колобов, Юрій Бойкул, Артем Пустовіт, Євген Чепіль, Максим Сумцов, Олександр Мадяр (Юрій Лаб’як, 73), Андрій Зизич, Едуард Готра (Андріан Горняк, 64), В’ячеслав Ковтан (Василь Красношлик, 78), Едуард Дзьоба (Сергій Повхан, 69).
Запасні: Олександр Костик, Владислав Сердюк.
Тренер – В’ячеслав Пінковський.
 
Ужгород: Юрій Славік, Іван Ільчук, Вадим Селещук, Станіслав Чепа, Василь Бонтей (Габор Кемень, 63), Андрій Лазар, Вадим Ференцик (Володимир Дуран, 63), Микита Гальчак (Сергій Машталір, 63), Антон Предчук (Михайло Дудаш, 63), Іван Ковач, Владислав Яковлєв (Олександр Грицкевич, 63).
Запасні: Олег Маркович, Степан Буксар.
Тренер – Мирослав Баб’як.
 
Попередження: Селещук, Ковач.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 990 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: