Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ужгородська футбольна команда потрапила у ДТП
15:24
Ужгородська футбольна команда потрапила у ДТП
Загалом в автобусі було 18 людей, з яких 16 – діти віком 14-15 років, а ще двоє водій та тренер.

31 травня близько 22:00 на трасі Київ – Чоп (с. Козьове, Львівська область, Сколівський район) перекинувся мікроавтобус, що перевозив дитячу футбольну команду СДЮШОР Ужгород, повідомили у прес-службі ДСНС.

За даними постраждалих, протягом всього дня на Львівщині супроводжувалась сильна злива. Як наслідок - автобус перекинувся на бік. ДТП спричинила глибока яма на дорозі, водій автобуса Mercedes Sprinter, 29-річний мешканець Закарпаття спробував втримати керування, йому вдалось запобігти того, що автобув не вилетів у річку.

Загалом в автобусі було 18 людей, з яких 16 – діти віком 14-15 років, а ще двоє водій та тренер Янек Ковач, який у чемпіонаті області виступає за ФК «Бийгань». Команда поверталася з Чернівців, де вони мали гру чемпіонату України проти місцевої «Буковини».

Унаслідок ДТП 5 дітей з різним ступенем травм було госпіталізовано у місцевій лікарні (поновлено: 4-ох хлопців везуть у Мукачівську лікарню, а ще одного Івана Жентичку повезли до Львова, де його буде прооперовано), ще трьох після наданої медичної допомоги відпустили додому.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1954 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: