Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Ужгородська футзальна ліга. 1 тур
14:15
Ужгородська футзальна ліга. 1 тур
У неділю, 15 січня, в спорткомплексі "Зінедін" стартувала Ужгородська футзальна ліга.

Ужгородська футзальна ліга. 1 тур Офіційним м'ячем футзальної ліги є м'яч ALVIC CRYSTAL SALA, який і було представлено на початку змагань від інтерент-магазину TeamWear.

У премє’єрному поєдинку футзальної ліги зустрічались “Будівельник” та “Libyan Lions”. В ході напруженого поєдинку колективи не змогли визначити кращого та закінчили гру з нічийним рахунком 2:2.

Далі на глядачів чекала феєрія голів від команди “Минай-1”. За 40 хвилин ігрового часу минайцям вдалось наколотити 16 м’ячів. Голами відзначились чи не всі футболісти команди: Євген Мирончук, Іван Кузьма, Микола Гібалюк, Владислав Микуляк, В'ячеслав Пилип, Олег Допілка. Чотири м'ячі на свій рахунок записав Василь Пиняшко. Команді навіть вдалося залишити свої ворота на замку — ще в першому таймі Дмитро Бабенко зумів відбити пенальті. Гравці команда «АТО» не змогли нічого протиставити більш майстерним суперникам.  

У наступному поєдинку, хоча і було забито менше голів, але він був не менш видовищним. «Медея» та «Епіцентр» не давали вболівальникам на трибунах засумувати, адже часто відзначались результативними діями. Про що свідчить рахунок 7:4. П’ятьма голами у складі «Медеї» відзначився Дмитро Зубанич.

Наступними на паркет спорткомплексу «Зінедін» вийшли «Радванка» та «Вікінг». Колективи, які зустрічались між собою і на кубку футзальної ліги. Але як і минулого разу перемогу святкувала команда з мікрорайону Радванка. Показавши хорошу гру «Радванка» зуміла п’ять разів розписатись у воротах вікінгів, на що останні відповіли одним влучним пострілом Бонтея.

Далі свій матч проводив один із фаворитів першості «Проспект». Протистояла їм команда «УжНет». Перший гол своєї команди організували Бобаль та Шукаль. Матвій п’яткою віддав на Юрія і той елегантно перекинув голкіпера. Загалом поєдинок проходив за переваги «Проспекту». «УжНет» хоч і намагався нав’язати боротьбу своїм суперникам, але це їм не вдалось – 9:3

«Зінедін» та «USB» з’ясовували стосунки наступними. Глядачів чекав ще один розгромний поєдинок у програмі ігрового дня. Першими у ворота суперника відзначились Балажинець та Мадяр, який, до речі, зміг забити в цій зустрічі 5 м’ячів. Що ж до команди «USB», їм вдалось забити 2 м’ячі, але цього виявилось замало – 13:2.
Наступний поєдинок по праву можна вважати найнапруженішим за весь перший тур. Між собою зустрічались команди «Худльово» та «КІТ». Початок гри проходив за переваги худлівських гравців, але відзначитись їм вдалось лише в середині першого тайму. Надалі «Худльово» створювало все більше гострих моменті, але забити не вдавалось. Лише під кінець зустрічі їм вдалось пробити голкіпера «КІТа» і здобути 3 пункти 4:0.
 
Згодом , між собою зустрічались гравці телеканалу «Тиса-1» та команда студентів «УжНУ». Гравці команди «УжНУ» прагнули реабілітуватись за поганий виступ у кубку футзальної ліги, що їм сповна вдалось втілити у реальність. Відразу з перших хвилин стало зрозуміло, що студенти настроєні на перемогу. В свою чергу гравці «Тиси 1» намагались пропустити якомога менше, але це їм не вдалось і студенти забивають 11 м’ячів отримавши лише 1 у відповідь.  

У наступній зустрічі жереб звів між собою бронзового призера кубку «Верест» та команду «Teamwear». Першими відкрили рахунок молоді гравці команди «Teamwear», але надовго їхнього запалу не вистачило і вже за декілька хвилин «Верест» лідирував у рахунку. Загалом матч видався досить напруженим та багатим на емоції. З відривом у 3 м’ячі перемогу святкував «Верест» - 7:4.

Далі в програмі першого туру між собою зійшлись «Вопак» та «Коритняни». «Вопак»  забезпечив собі комфортну перевагу ще в першому таймі, забивши п’ять м'ячів і отримавши у відповідь всього один. Супермаркетівці не мали проблем з коритнянськими гравцями і обіграли останніх із загальним рахунком 11:4.

Як і «Минай»-1, «Минай»-2 порадував вболівальників великою кількістю голів. Всього в зустрічі їх було 17. Команда «УжНу»-2 не очікувала такої навали на їхні ворота і вже до кінця першого тайму програвала з розгромним рахунком. Найбільш комфортно себе почував Михайло Дудаш, адже йому вдалось забити аж 9 м’ячів. Дублем відзначився Віктор Чумак, по голу на свій рахунок записали Ігор Вагін, Михайло Чедрик, Роберт Смокоровський, Едуард Нергеш, Владислав Хмельовський, Олександр Зубанич. Отже, «Минай»-2 не помітив на своєму шляху команду «УжНУ»-2.

В останньому поєдинку групи А «Ultimate» святкував мінімальну перемогу над «КС Ужгород» 3:2.

Результати всіх поєдинків до вашої уваги:

Група А

Минай-1 – АТО 16:0
Проспект – УжНет 9:3
Верест – Teamwear 7:4
Ultimate – КС Ужгород 3:2

Група В
 
Медея – Епіцентр 7:4
Zinedine – USB 13:2
Минай-2 – Sportika 17:0
Будівельник – Libyan Lions 2:2

Група С

Радванка – Вікінг 4:1
КІТ – Худльово 0:4
Тиса-1 – УжНУ 1:11
Вопак – Коритняни 11:4
Олександр Гряділь
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 2095 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: