Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Оболонь" відвідала ужгородську шістнадцятиетажку
13:15
"Оболонь" відвідала ужгородську шістнадцятиетажку
В Ужгороді відбулось одностороннє побиття хустської команди.

Ужгород підходив до матчу фаворитом, в старті вийшли двоє молодих гравців Ільчук та Куртанич.
 
Та все розпочалось не так як хотілось господарям. Вже на 5-ій хвилині пивовари повели в рахунку - Лемко віддав розрізний пас на Глібчука, який вибіг на одного Трофіла і пробив у ближній кут – 0:1.
 
Та не довго раділи гості вже через чотири хвилини рахунок був рівний: Трофіл вибив від воріт, а там невеликий на зріст Дудаш виграв верхову боротьбу і скинув вперед на Грицкевича, який реалізував вихід один на один – 1:1.
 
На 11-ій хвилині Чумак блискучою діагональною передачею вивів Машталіра на побачення з Скляром та Сергій задалеко відпустив м’яч і з гострого кута не потрапив у рамку. Через дві хвилини вже ужгородці були попереду. Дудаш обігравши двох захисників на правому фланзі покотив назад під удар Грицкевичу, якому залишалось не схибити з семи метрів – 2:1.
 
А далі голи пішли неначе гриби після дощу. 15-а хвилина, аналогічний пас від Чумака на Машталіра і той легко й невимушено перекидує голкіпера – 3:1. Через хвилину вже Машталір в ролі асистента – Грицкевич забиває в пусті ворота – 4:1. 18-а хвилина - Дудаш асистує Ковачу – 5:1.
 
На 24-ій хвилині невгамовний Дудаш накручує захисника і прострілює, де Грицкевич підставляє ногу і робить покер – 6:1. Наступний момент глядачі побачили через 15 хвилин, знову Дудаш віддав на Грицкевича та захисники вибили круглого з лінії воріт. 41-а хвилина - Грицкевич віддав на Ковача і останній без перешкод робить дубль – 7:1. На цьому команди й пішли в роздягальню.
 
Другий тайм відбувався за таким самим сценарієм. Глядачі побачили ще 9 голів. 61-а хвилина - триходівка Ковач – Куртанич - Дудаш завершилась точним пострілом останнього – 8:1. 67-а хвилина - Дуран навісив справа, захисник вибив м’яч точно на ногу Машталіру, який пробив в поперечку, а на добиванні перший Дудаш – 9:1. На 69-ій хвилині Дудаш знову перший на добиванні після удару Чумака – 10:1.
 
На 73-ій хвилині Дудаш вже в ролі асистента – Машталір робить дубль – 11:1. На 78-ій хвилині Кривка віддає на Дудаша, той перекидає воротаря і робить також покер – 12:1. Через дві хвилини Бонтей прострілює – Гальчак б’є під поперечку – 13:1. 85-а хвилина - Кривка обігравши чотирьох захисників забиває в ближній кут – 14:1.
 
На 89-ій хвилині Предчук перехопивши круглого і пробиває точно в кут – 15:1. І «масну» крапку в матчі поставив Білінський який метрів з 27 пробив наче з гармати – 16:1.
 
Тож Ужгород, як би це смішно не звучало, здобуває вольову перемогу і розбиває вщент Оболонь. А Дудаш зміцнює свої позиції в списку бомбардирів при тому, що крім голів він віддав 6 гольових передач. Що ж до хустян, то видно, що команда фізично не готова протистояти команді з вершини таблиці.

 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Іван Варга, Михайло Лялюк
Делегат – Михайло Митровський
 
м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст», глядачів 500
 
ФК «Ужгород» - ФК «Оболонь» Хуст 16:1
 
Голи: Грицкевич, 9, 13, 15, 23, Машталір, 15, 73, Ковач, 18, 41, Дудаш, 62, 68, 69, 78, Гальчак, 79, Кривка, 86, Предчук, 89, Білінський, 90 – Глібчук, 5.
 
Ужгород: Станіслав Трофіл, Іван Ковач, Віктор Чумак, Іван Ільчук, Василь Бонтей , Андрій Лазар, Руслан Куртанич, Володимир Дуран, Михайло Дудаш, Сергій Машталір, Олександр Грицкевич,
На заміну виходили: Андрій Іонін, Роман Білінський, Василь Боднар, Микита Гальчак, Павло Кривка, Антон Предчук, Олександр Септа.
Тренер – Мирослав Баб’як.
 
«Оболонь»: Омельян Скляр, Артур Шеверя, Олександр Галай, Тарас Форкавець, Михайло Алексик, Михайло Бучок, Едуард Ростока, Михайло Лемко, Василь Глібчук, Микола Росоха, Михайло Міклош.
На заміну виходили: Роберт Айб, Дмитрій Хаджішвілі, Назарій Пригара, Віктор Пальок, Дмитро Микулець.
тренер – Василь Форкавець.
Юрко Канте
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1129 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Покемон  
0
Покедово Мірко не забухав закінчуйте чемпіонат.

الاسم *:
Email *:
كود *: