Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ужгородська школа футбольного арбітра запрошує на навчання
20:50
Ужгородська школа футбольного арбітра запрошує на навчання
У середу, 29-го січня, розпочинаються заняття в Ужгородській школі футбольного арбітра.

Ужгородська школа футбольного арбітра запрошує на навчання Рік тому, у лютому 2019-го, почала функціонувати Ужгородська школа футбольного арбітра. За цей невеликий період її слухачі – молоді судді (середній вік хлопців 20 років) – відсудили близько 130 ігор у змаганнях під егідою ФФЗ (чемпіонат, першість та Кубок області), близько 35 матчів Дитячо-юнацької футбольної ліги України.

Крім того, брали участь у фінальних іграх за звання абсолютного чемпіона першості області, міжнародному дитячому турнірі на честь А. Гаваші та навіть їздили до сусідньої Угорщини обслуговувати один із кращих у Європі дитячих турнірів Fragaria Cup. А ще працювали на іграх професійних команд першої та другої ліг України. Деяких арбітрів керівник Ужгородської школи футбольного арбітра Михайло Митровський уже рекомендував для поїздки до Києва на перший збір Національної школи футбольного арбітра. З упевненістю можна сказати: усі вони – велика надія суддівського корпусу Закарпатського футболу.

Керівники школи Михайло Митровський та Назарій Дьордь дякують голові ФФЗ Іванові Дурану та директору СДЮСШОР (на території якої на стадіоні «Спартак» відбуваються теоретичні та практичні заняття слухачів школи) Вадиму Дьордю за активну допомогу й підтримку у функціонуванні Ужгородської школи футбольного арбітра.

Завтра, 29 січня, на стадіоні «Спартак» відбудеться семінар та відкриття другого року навчання. Усіх бажаючих запрошуємо прийти, послухати та спробувати себе в цікавій, престижній і перспективній справі. Навчання в школі безкоштовне. Початок семінару – о 16:00.

Докладніша інформація – за телефонами: 0505076313 (Михайло Михайлович) та 0957707119 (Назарій Вадимович).
 
Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 563 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Вариш  
0
Там много плугів лекторів:)

1 Віола  
0
Лем най нечитать лекції Дуло, бо то шьи тот конарь..

الاسم *:
Email *:
كود *: