Головна » Усі публікації » в Україні » Ужгородські юніори перемагають на етапі "Шкіряного м'яча"
13:19
Ужгородські юніори перемагають на етапі "Шкіряного м'яча"
24 та 25 травня в Івано-Франківську проходили змагання 5-го етапу Всеукраїнського турніру «Шкіряний м’яч» серед учнів 2005 року народження.

Ужгородські юніори перемагають на етапі Закарпаття на цих змаганнях представляли переможці обласних змагань – учні Ужгородської ЗОШ № 19 під керівництвом вчителя фізкультури Ігоря Тадеєвича Гарлача. Суперниками нашої команди були переможці Львівської та Івано-Франківської областей.

У першому матчі нам протистояли учні ЗОШ № 73 міста Львів. Протягом всієї гри підопічні Гарлача домінували на полі, що принесло позитивний результат. Завдяки голам Флоріана Цібло та Олександра Чепканича отримали перемогу з рахунком 2:0.

У другій грі суперником ужгородців була команда ЗОШ № 10 Івано-Франківська. Складна і напружена гра до останньої хвилини, принесла нашим юнакам перемогу з рахунком 2:1. Спочатку Арсеній Орос головою відкрив рахунок, а згодом Віталій Бучок з 15 метрів пробив в дев’ятку.

Таким чином ужгородці стали переможцями 5-го етапу і пройшли до фінальної частини, яка з 5 по 7 червня пройде на Київщині.

Добре проявили себе наші юнаки і в конкурсах на технічні елементи. Ігор Кобеляш з результатом 40 метрів переміг у конкурсі ударів на дальність, а Віталій Бучок з результатом 265 посів друге місце у конкурсі на жонглювання. Кращим гравцем у складі ужгородців організатори турніру визнали Дениса Окогріба.

Команда ЗОШ № 19 на цьому турнірі виступала в такому складі: Арсеній Орос, Флоріан Цібло, Олександр Чепканич, Віталій Бучок, Мирослав Пімінов, Ігор Кобеляш, Максим Росул, Ілля Попович, Олександр Башмарін, Денис Окогріб, Артур Мушак та Андрій Пришляк.
Категорія: в Україні | Переглядів: 925 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: