Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ужгородські юніори виривають перемогу у "Копані" (ФОТО)
19:54
Ужгородські юніори виривають перемогу у "Копані" (ФОТО)
Підопічні Дьордя зуміли створити камбек у матчі і пройти в наступний раунд.

Ужгородські юніори виривають перемогу у
Перший матч однієї восьмої проходив за майже рівної боротьби, де команди почергово володіли ініціативою. В перші хвилини номінальні господарі виглядали більш впевнено, але до ударів не доходило. В одному з епізодів воротар ужгородців вийшов за межі штрафної, щоб вибити м’яч, але не влучив як слід і та нападник Копані не встиг наздогнати круглого.
 
Підопічні Дьордя відповіли стрімким проходом Зінчука, якого тільки у штрафній зупинили захисники. За декілька хвилин Петро Луців пробив з 20 метрів, Пилип був на готові. Михайло Свищо з штрафного з 23 метрів поцілив у ближній кут та Костик зловив.
 
На 31-й хвилині вже Кормош приклався з стандарту з 21 метру та за Копаню зіграла поперечка. І одразу в атаці у відповідь помаранчеві заробили кутовий, після подачі з якого на дальній стійці Голубка високо зіграв ногою, і зачепив голову гравця Копані. Арбітр призначає вільний удар з шести метрів. Удар Свища прийшовся у захисників, а от добивання Фурика було результативним – 1:0.
 
На старті другого тайму Фозекош увійшов у штрафну з лівого краю і пробив з 10 метрів, воротар відбив. Тренер СДЮСШОР вніс тактичні корективи і ужгородці почали грати у три захисники і команда почала діяти більш активно в нападі. На 46-й хвилині Ростока з центральної зони подав у чужу штрафну, де Качаєв головою переправив м’яч у ворота – 1:1.
 
Русин прострілив з правого флангу і Петро Луців на ближній стійці переправляв м’яч у ворота та голкіпер перевів шкіряного на кутовий. Активний фланговий півзахисник Іванко подав зліва, Кікало пробивав з гострого кута, але вище. Ференцик пробивав з 18 метрів, воротар на місці.
 
Петро Луців подав зі карну зону та Яковлєв зовсім трохи не дотягнувся. На 58-й хвилині Петро Луців втік від захисників, вийшов сам на сам і вивів свою команду вперед – 1:2.
 
Через п’ять хвилин стався спірний епізод, коли Пригара та Агапітов зіткнулись у штрафній ужгородців у боротьбі за м’яч і арбітр матчу Грубінка вказує на одинадцятиметрову позначку, але після підказки лайнсмена відмінив своє рішення. Такі дії викликали не годування лише у капітана Копані, який отримав за це жовту картку. За хвилину Іван Фурик фолить у центрі поля і арбітр вказує друге попередження, залишаючи виноградівців догравати у меншості.
 
Великокопанці мали декілька нагод, щоб відігратись. Дорогій пробивав з 17 метрів, але Костик зіграв надійно. Після подачі корнера Дорогій вже б’є головою, м’яч в лічених сантиметрах розминається з стійкою.
 
Звісно після гри гравці та вболівальники Копані були обурені діями арбітра. СДЮСШОР в свою чергу пробивається в чвертьфінал, де їх очікує більш складний суперник.
 
 
Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Віталій Лофинець, Віталій Різниченко
Делегат матчу – Іван Кампов
 
смт Середнє, глядачів 50
 
ФК «Копаня» Велика Копаня – СДЮСШОР Ужгород 1:2
 
Голи: Фурик, 33 – Качаєв, 46, П. Луців, 58.
 
Копаня: Михайло Пилип, Іван Фурик, Михайло Свищо, Михайло Дорогій, Владислав Кіколо, Василь Фозикош, Ерік Іванко, Михайло Антолик, Іван Кельман (Руслан Лемян, 53), Іван Фурик, Ігор Агапітов (Михайло Мих. Барник, 64).
Запасні: Іван Гулянич, Віктор Бігун, Михайло Ів. Барник
Тренер – Іван Фурик.
 
СДЮСШОР: Олександр Костик, Едуард Ростока, Василь Качаєв, Олександр Кобеляш, Назар Зічнук (Вадим Ференцик, 43), Василь Кормош (Роман Черевко, 57), Ростислав Голубка (Владислав Яковлєв, 36), Василь Луців, Петро Луців, Назар Пригара, Михайло Русин.
Запасні: Василь Сухан, Михайло Чутора, Руслан Куртанич, Максим Олень, Василь Маркович.
Тренер – Вадим Дьордь.
 
Попередження: Іванко, 30, Фозикош, 43, Кіполо, 46, Фурик, 64 – В. Луців, 69.
 
Вилучення: Фурик, 66.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1295 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Досягнення, яке по праву може претендувати на рекорд Книги Гіннеса.
ФК "Копаня". Тренер - Фурик. Гол - Фурик . Жовта картка - Фурик. Червона картка, вилучення - Фурик...:)

الاسم *:
Email *:
كود *: