Головна » Усі публікації » в Україні » Ужгородські школярі стартують у Всеукраїнському фіналі «Шкіряного м’яча – Кубку Coca-Cola»
09:56
Ужгородські школярі стартують у Всеукраїнському фіналі «Шкіряного м’яча – Кубку Coca-Cola»
5–7 червня у Вишневому, що на Київщині, пройде Всеукраїнський фінал «Шкіряного м’яча – Кубку Coca-Cola» 2015/2016 у молодшій віковій групі.

Ужгородські школярі стартують у Всеукраїнському фіналі «Шкіряного м’яча – Кубку Coca-Cola» 5-7 червня 2016 року на Київщині відбудуться фінальні змагання вже традиційного й дуже популярного дитячого футбольного Всеукраїнського турніру "Шкіряний м'яч - Кубок Соса-Соlа" 2015/2016 у молодшій віковій групі (2005 р.н.).

"Шкіряний м'яч - Кубок Соса-Соlа" – це підготовка юних футболістів до участі в серйозних всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Турнір дає чудову нагоду учасникам проявити себе, а для наставників – це чергова можливість розкрити ще приховані таланти своїх підопічних.

До фіналу змагань, вирішальні матчі якого пройдуть на стадіоні м. Вишневе Київської обл., пробилися команди, які стали переможцями всеукраїнських зональних турнірів:

Гімназія №2 м. Дубно Рівненської обл.
ЗОШ №1 м. Кременчук Полтавської обл.
ЗОШ №13 м. Білозерське Донецької обл.
ЗОШ №19 м. Ужгород
ЗОШ №20 м. Бердянськ Запорізької обл.
ЗОШ №29 м. Суми
ЗОШ №301 м. Київ
ЗОШ с. Слобода-Шаргородська Вінницької обл.

У перший ігровий день пройде жеребкування турніру та відбудуться змагання з елементів техніки гри у футбол. Далі команди, розподілені на дві групи, визначатимуть учасників стикових матчів, які відбудуться 7 червня.
 

ЗОШ №19 м. Ужгород

  1. Орос Арсеній
  2. Цібло Флоріан
  3. Чепканич Олександр
  4. Бучок Віталій
  5. Пімінов Мирослав
  6. Кобеляш Ігор
  7. Росул Максим
  8. Попович Ілля
  9. Башмарін Олександр
  10. Окогріб Денис
  11. Мушак Артур
  12. Пришляк Андрій
Директор школи – Ващук Світлана Георгіївна
Тренер команди – Гарлач Ігор Тадейович
Категорія: в Україні | Переглядів: 981 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: