Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ужгородські ультрас знову "відзначились" (ВІДЕО)
16:29
Ужгородські ультрас знову "відзначились" (ВІДЕО)
Наприкінці матчу "Минай" - "Ужгород" фанати гостей проявили себе з негативної сторони.

Ужгородські ультрас знову
Матчі між аматорськими футбольними командами «Минай» та «Ужгород» вважають одним із найцікавіших протистоянь в області. Але в останньому поєдинку в центрі уваги був швидше не футбол, а поведінка фанатів ультрас Ужгородської команди. На останніх хвилинах матчу хлопці у балаклавах запалили фаєри та піротехніку. Через це над футбольним полем піднявся густий стовп диму. Такий перфоманс аж ніяк не сподобався вболівальникам «Минаю». Тому вони вийшли заспокоїти фанатів ужгородської команди.
 
Євген ПЛАВАЙКО
віце-президент ФК «Минай»
 
«Я рахую, що потрібно вболівати серцем і душею, без балаклав та петард. Тут діти ходять малесенькі. Як тут з дітьми приходити вболівати, якщо усіляки придурки у балаклавах кидають петарди на поле. Це дуже неправильно. І в цьому влада повинна розібратися».
 
Керівництво та тренерський штаб ФК «Ужгород» від хлопців у балаклавах відхрещуються. Тиждень тому навіть надіслали листа на сайт Федерації футболу Закарпаття. Мовляв, ці вболівальники не мають жодного стосунку до команди і лише дестабілізують атмосферу футбольних матчів.
 
Іван ШАНТА
головний тренер ФК «Ужгород»
 
«В нас немає такого зареєстрованого фан-клубу. Люди приходять на футбол, і ми за них не відповідаємо тому, що немає фан-клубу. Потрібно напевно аби поліція ставала біля них, і контролювала їх».
 
Самі ж фанати ФК «Ужгород» на такі заяви свого клубу уваги не звертають. Кажуть, попри позицію керівництва команди будуть продовжувати перфоманси з піротехнікою та фашистськими скандуваннями і надалі.
 
«Друг Юнга»
фанат ультрас ФК «Ужгород»
 
«Я думаю, що певним людям нема чим зайнятися. Ми робимо свою справу. Вони хотіли, щоб ми робили так, як вони захочуть. Ну ми сказали, що такого ніколи не буде, і ми будемо займатися тим, як вирішуємо ми, а не вони. Те, що там писали про фашистські гасла, і тому подібне, ми цього ніколи і не приховували. Ми такі які є».
 
У Федерації футболу Закарпаття питання щодо поведінки вболівальників обіцяють розглянути вже незабаром, на найближчому засіданні дисциплінарного комітету. Там і вирішать – чи заборонити відвідування матчів фанатам ультрас «Ужгорода».
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 2313 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 111 2 »
11 Artur84  
0
Віола їх не мають заспокоювати, вмовляти їх мають спочатку попередити (що вже неоднразово робили), а потім покарати. Дуран є головою ФФЗ, а також і заступником голови ОДА, сумніваюся, щоб в нього не було важелів, щоб поліція якісь міри прийняла до дезладу на трибунах. А так бачимо, що ігнорування проблеми породжує безкараність та подальшу агресію.

10 Віола  
0
"Такий перфоманс аж ніяк не сподобався вболівальникам «Минаю». Тому вони вийшли заспокоїти фанатів ужгородської команди."
-----------------------------------------------------------
1.Чому одні вболівальники вирішили, що вони мають право заспокоювати інших?
2. Минулого разу ,під час гри цих же команд, "ультрас " заспокоював сам п.Дуран.
3. Невже не можна було передбачити, що ситуація повториться, і якось попередити цей "безпрєдєл" ?

9 Artur84  
0
Віола ситуація з хуліганськими діями на стадіоні з боку так званих фальшфанатів Ужгорода, а зараз додалися ще і екстремістські прояви та пропагування нацизму, повторюється далеко не вперше і із цим потрібно реально боротися, а не закривати очі, як це робить ФФЗ та Андріїв! Да фанати Миная також трошки переігрують із своєю музикою посеред гри, але в них хочаб є офіційний фанклуб, вони від нього не відхрещуються, підтримують і толерантно вболівають!

Просто хотілосяб через Лобду попросити президента Минаю пана Плавайка щоб повпливав на своїх фанатів і воне не включали попсу та іншу мезику в розпал гри, бо це неправильно і відволікає від спорту!

А щодо Ужгородських неонацистів, то має працювати правоохоронна система і керівнки ФФЗ в особі пана Дурана І.П. та самого клубу Ужгород, бо коли хтось серйозно постраждає від взривпакетів, петард та пяних молодиків з ножами, тоді вже буде пізно! Спорт та, власне футбол, має пропагувати здоровий образ життя та добро, а не нісенітницю у вигляді взривпакерів, петард, димових завіс та неонацизму, який заборонений у всьому світі (окрім Ужгорода)!

8 Ваня86  
0
Віола я розумію шо Ви вболівальник Ужгороду і були тоді в Поляні на грі минулого року!! Хай вболівальники Минаю вболівають і кричать та підтримують, хай і Ужгороду так само, але є дві різниці між ними !!!Вболівальники інших команд просто можливо голосно кричать, скандують, ричать як говорите, але роблять це ЯК ВБОЛВІВАЛЬНИК!!! ЯК МИ В ПОЛЯНІ , ЯК У ВИНОГРАДОВІ, ХУСТІ... Поведінка тих дибілів, повторю -ДИБІЛІВ малолеток просто вражає дикістю!! Вспомніть як у нас ці вболівали, це шо було?? ЦЕ воно вибігло і пошкодило газон, це воно вибігло і порвало рекламу, це воно вкрало пиво з магазину, ЦЕ ВОНО ПРОСТО БУЛО ПЯНЕ І ОБКУРЕНЕ... І під Захист Ужгородських ОФІЦІЙНИХ ПРЕДСТАВНИКІВ ВОНО ТІКАЛО В АВТОБУС!!!! А зараз ще й нацизм Воно десь нашло... Поліція та інші правоохоронні органи мають жорстко за це карати!!, ФФЗ має Наказати КЛУБ!!!!! Віола Успіхів Вам

7 Віола  
0
Був на цьому футболі. Неправі обидві фанатські групи."Ужгородські"- зрозуміло. "Минайські" - цілу гру ричали в "громкоговорітєль", дискотека "Аварія" на цілий стадіон... Я особисто хотів побачити футбол, тренерські задуми, реалізація їх гравцями на полі. Мене "минайці" більше замучили впродовж гри своїми риканнями, ніж навіть ті петарди в кінці матчу. Позиція поліції також незрозуміла. Під кінець гри коли "щирий" вболівальник "Минаю" вдарив хлопця "ультрас" я думав, що буде велика потасовка, але на жаль ні одного поліцейського в той момент я не спостерігав

6 Свалява  
0
Лічно був свідком, як саме сі дикарі, які назвали себе "ультрас Ужгорода" в Поляні обкурені та п`яні ламали крісла, викрали з магазину водку та інші товари, хамили та провокували драку, а коли місцеві та поліція почали їх мотлошити, зразу попряталисяч в автобусі команди Ужгорода і чомусь саме керівники Ужгорода за нихпросили. Так шо не треба нагло брехати всім пане Шанта, шо ви не знаєте своїх горе-антифанатів! Це хуліганьйо, яке назвало себе "ультрас Ужгорода" на даний час є лицем команди. А ФФЗ соплі жує бо має пряме відношення до команди і не хоче її карати, хотя другі команди діставуть штраш за фігню, типа скандування з трибун "суддя пі.....с"!

5 мікітос  
0
Ужгород недоторканість команда ьо Андріїв з головов ФФЗ цімбори і син Дурана грає там, наказати Ужгород се якби собі ногу зломити. Всі мають рівними бути, раз наказати і завтра бикоти або не буде, або будуть нормально боліти

4 Artur84  
0
Керівники Ужгорода хитро вчинили, вони звернулися із заявою у ФФЗ, що це нібито не їх фанати і вони до них не мають відношення. Але чомусь, як каже Ваня86 в минулому році вони приїхали саме із Ужгородом і саме в автобус Ужгорода тікали, коли їх почали ганяти по трибунах! А ще питання до пана Андріїва, Дурана, голови КДК Головка, а хто буде платити приміром за збитки, коли так-звані ультрас ФК "Ужгорода" шкодять газони, як в Поляні в минулому році ламали крісла?  Але газони і крісла це все дурниці, а хто буде відповідати, якщо не дай Боже, шашка чи взривпакет потрапить в дитину, чи від банального взриву в когось з дітей, яких багато на трибуніх, чи фанатів серце не витримає? Хто за це заплатить? Вже вкотре пару пацанів, які поклоняються Гітлеру і сповідують "неонацизм" творять бесчинства на трибунах, а рекції від ФФЗ та правоохоронців НІЯКОЇ.

3 Ваня86  
0
Клоуни як Ультрас так і керівництво.. Та блін яка мара їх бере на виїзди в автобус Ужгороду???? В поляну того року як приїхали??? як пизд... подучали та тікали в автобус Ужгороду???як їх там прятали ?? Тепер тіпа ми не приділах...Треба жорстко за це наказати як клуб так і ту тупорилу соплячню.

2 Bohdan  
0
Керівництво Ужгорода та тренер Шанта трошки лукавлять, коли говорять, що не мають відношення до цих "недофанатів". Навіщо тоді гравці Ужгорода після кожної гри підходять до цих фашиків і дякують за підтримку? НАвіть більше скажу - гравці Ужгорода знають деяких особисто і спілкуються з ними, як до, так і після гри і багато вболівальників бачили це неодноразово. МАє бути жорстка позиція ФФЗ і правоохоронних органів, бо вчора кинули взривпакети, димовухи та кричали "Хайль Гітлер" та "Зіґ хайль", за завтра будуть різати іноземців на вулицях Ужгорода чи, наприклад, угорців! Але знаючи, що ФК "Ужгород" є рідною командою для голови ФФЗ Дурана І.П., то і покаранння для клубу не буде суттєвим, другу б команду штрафанули на нормальну "капусту", а стадіон дискваліфікували! Ще б і зняли пару очок, але це Ужгород, його трогати неможна, тому і придумали нібито заяву від керівництва команди тіпа "Я не я і корова не моя"! Мало смішно! Наприклад інші клуби можуть оштрафувати і за скандування "суддя п....с"! Позоріще.

1-10 11-11
الاسم *:
Email *:
كود *: