Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ужгородський камбек під дубль Дудаша (ФОТО)
19:29
Ужгородський камбек під дубль Дудаша (ФОТО)
Господарі "Автомобіліста" здобувають першу перемогу у чемпіонаті.

Ужгородський камбек під дубль Дудаша (ФОТО)
Напередодні гри стало відомо, що центрфорвард ужгородців Соскида перейшов до Середнього. Зважаючи, що останні сезони атакуюча гра будувалась якраз під Руслана, то зараз з новим тренером, відповідно мала з’явитись і нова гра. У Вітязя, у якого серйозні наміри на вищу лігу, з перших хвилин вийшли чотири «легіонери».

Початок матчу проходив у помірному темпі без суттєвих загострень. Лише на 12-ій хвилині Гальчак опинився на хорошій ударні позиції та з 12 метрів не зміг переграти Харіна. Гості ж реалізували чи не першу свою нагоду. Заробивши стандарт за 20 метрів до воріт, Ковтан прицільно відправляє м’яч у ближній кут – 0:1.

Господарі налагодивши контроль м’яча досить не спішно просувались вперед. Червоно-білі створили ще декілька хороших моментів. Після скидки від Ковтана Горняк пробивав з 15 метрів та кіпер забрав. На 25-ій хвилині Ковтан здійснив перехоплення і не зближаючись з воротарем вирішив перекинути його, але не влучив у рамку.

Підопічні Баб’яка зуміли відігратись за сім хвилин до перерви. Дудаш, який виконував роль єдиного форварда, відгукнувся на довгу передачу зі своєї половини поля, вибіг один в один і перекинув Харіна на виході – 1:1.

Дуже близьким, щоб реалізувати цю ж комбінацію був Товт, який отримав довгу передачу від Буксара, але з 19 метрів пробив трохи вище.

У другій сорокап’ятихвилинці команди так само демонстрували в’язку гру в середині поля. На 50-ій хвилині Костик підібрав шкіряного на чужій половині поля і пробив з 23 метрів трохи лівіше дев’ятки. За мить Шамрай закидує у штрафну на Горянка, який опиняється один перед Славіком, але б’є вище воріт.

Одним із поворотних моментів матчу стали заміни у господарів поля, які досить швидко зіграли свою важливу роль. Куртанич на правому краї пройшов Бухарієва і віддав у штрафну на Ковача, який переадресовує далі на Дудаша і той з 7 метрів розстрілює ворота – 2:1.

За декілька хвилин Куртанич знову робить крос з правого флангу, Бонтей випереджає Ревту на вході у штрафну і у боротьбі із суперником пробиває, м’яч від правої стійки залітає у сітку воріт – 3:1.

Надалі синьо-жовті були ближчими до збільшення рахунку, ніж витязі до скорочення. Предчук двічі був близьким до голу, але в першому епізоді не дотягнувся до передачі Стегури, а в іншому – вийшовши на одного воротаря не зміг його пробити.

Ужгород здобуває перші очки у новому чемпіонаті, а Дудаш перебирає роль головного бомбардира своєї команди. Підопічні Пінковського на рівних протистояли ужгородцям та відстояти бодай нічию їм не вдалось.
 
 
Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Річард Готра, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
м. Ужгород, стадіон Автомобіліст, глядачів 300
 
ФК «Ужгород» - ФК «Вітязь» Концгазо 3:1
 
Голи: Дудаш, 38, 72, Бонтей, 76 – Ковтан, 16.
 
Ужгород: Юрій Славік, Василь Боднар, Віктор Чумак, Степан Буксар (Олександр Септа, 81), Василь Бонтей, Роберт Товт (Іван Ковач, 68), Андрій Лазар (Антон Предчук, 81), Микита Гальчак (Михайло Стегура, 56), Павло Кривка (Роман Білінський, 84), Володимир Дуран (Руслан Куртанич, 68), Михайло Дудаш.
Запасні: Антон Романко.
Тренер – Мирослав Баб’як.
 
Вітязь: Максим Харін, Євген Колобов, Вадим Селещук, Богдан Лук’яненко, Анатолій Павліш (Владислав Бухарієв, 39), Євген Костик (Іван Жентичко, 82), Олександр Шимон (Юрій Кузьма, 84), Дмитро Кренько, Андріан Горняк (Василь Красношлик, 83), Максим Шамрай (Олександр Ревта, 67), В’ячеслав Ковтан.
Запасні: Олександр Костик, Іван Варваринець.
Тренер - В’ячеслав Пінковський.
 
Попередження: Боднар – Лук’яненко.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1103 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: