Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ужгородський СДЮСШОР 05 здобув золото в Івано-Франківську
22:14
Ужгородський СДЮСШОР 05 здобув золото в Івано-Франківську
В Івано-Франівську завершився традиційний міжнародний дитячий футбольний турнір пам’яті заслуженого тренера Петра Савчука.

Ужгородський СДЮСШОР 05 здобув золото в Івано-Франківську
У змаганнях взяли участь 44 команди із 9 областей, а також Польщі й Молдови. Турнір в Івано-Франківську тривав 3 дні та проходив на трьох стадіонах міста – МЦС «Рух», «Гірка» та «Наука».

У перші два дні команди визначали кращого в групах. В останній ігровий день, 4 червня, одного з наймасовіших дитячих турнірів на Прикарпатті визначились переможці та призери у чотирьох вікових групах. Закарпатські команди здобули медалі в категоріях 2005 (тренер Василь Орос) та 2006 р.н. (тренер Володимир Шоляк). 

У віковій групі 2006 р.н. перше місце вибороли вихованці ДЮФК «Ніка-05», які у фінальному матчі здолали чернівецьку «Буковину» – 2:1. Третє місце в юних футболістів із ужгородської СДЮСШОР – вони перемогли черкаську «Чайку» – 4:0.

У фіналі вікової групи 2005 р.н. для визначення переможця знадобилися пенальті. Так, ужгородська СДЮСШОР здолала франківську «Ніку-05» з рахунком 4:1 (основний час – 0:0). 

По завершенню фінальних матчів відбулося нагородження переможців призерів та лауреатів цьогорішнього турніру. Нагороди вручали майстер спорту міжнародного класу СРСР Ярослав Думанський, екс-арбітр ФІФА Мирослав Ступар, заслужений тренер України Петро Кушлик, головний тренер МФК «Тепловик-Прикарпаття» Володимир Ковалюк і найкращий бомбардир чемпіонату України серед команд другої ліги сезону 2016/2017 Ігор Худоб’як.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1084 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: