Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ужгородський СДЮСШОР завойовує срібло на турнірі "Золота Нива" U-11 (ВІДЕО)
15:12
Ужгородський СДЮСШОР завойовує срібло на турнірі "Золота Нива" U-11 (ВІДЕО)
У Вінниці з 29 жовтня по 1 листопада проходив Всеукраїнський турнір з футболу «Золота Нива» U-11 (серед юнаків до 11 років).

Ужгородський СДЮСШОР завойовує срібло на турнірі Грали на СК «Нива». Організувала змагання ДЮСШ «Прем’єр-Нива» за підтримки меценатів. Кваліфіковане суддівство забезпечила Вінницька обласна федерація футболу.

Стартували 24 команди із більшості регіонів України. За медалі боролися колективи Ужгорода, Мукачевого, Одеси, Львова, Івано-Франківська, Одеси тощо. Вінницю представляли три «Прем’єр-Ниви» (2007 і 2008 р.н.) і ДЮСШ «Темп». Одночасно грали два матчі поперек великого поля.

Всіх учасників розбили на 4 групи по 6 команд. До 1/4 фіналу виходили по 2 кращі з усіх груп.

В матчі за бронзу «Атлет» (Київ) здолав ФК «Львів» – 1:0. Фінал між «Чорноморцем» (Одеса) і СДЮСШОР (Ужгород) виявився дуже напруженим. Його основна частина завершилася без забитих голів, а в серії пенальті Фортуна була на боці одеситів – 3:2.

Урочисте нагородження проводили заступник директора ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Дмитро Мукоїд, головний тренер професійного клубу другої ліги «Нива» Денис Колчін, організатори турніру Олександр Гайдаржи і Андрій Панчук та меценати. Подарунки отримали всі команди, не лише перша трійка. Було також вручено призи кращим гравцям команд та всього турніру за амплуа.



Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 712 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: