Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ужгородський стадіон "Авангард" повернули у власність міста (ВІДЕО)
08:20
Ужгородський стадіон "Авангард" повернули у власність міста (ВІДЕО)
Відповідне рішення затвердили на черговій сесії Ужгородської міської ради.

Ужгородський стадіон
Стадіон «Авангард» в Ужгороді тимчасово був наданий в оренду футбольній команді «Говерла». Оскільки припиняється дія договору, а футбольний клуб «Говерла» відмовився від укладання нового, на сесійне засідання Ужгородської міської ради додатково винесли на розгляд депутатів проект рішення про відновлення роботи комунального підприємства «Стадіон «Авангард», яке надалі буде утримувати цей об’єкт. Депутати рішення підтримали.
 
Як інформує прес-служба міськради, проводитиметься робота з відновлення стадіону, зокрема, зараз на стадії погодження проект реконструкції бігової доріжки вартістю 8 млн. гривень за співфінансування Ужгородської міської ради та Фонду регіонального розвитку. Організація та проведення як любительських, так і професійних спортивних змагань, видовищних, культурно-спортивних та інших заходів для мешканців міста, дозволить максимально використовувати стадіон, а зароблені кошти спрямовувати на розвиток його інфраструктури.
 
Богдан АНДРІЇВ, Ужгородський міський голова
 
"Він був у тимчасовій оренді ФК «Говерла», яка грала у вищій лізі. Зараз дія цього договору припиняється, відновлено роботу КП «Стадіон «Авангард», буде утримання спортоб’єкту. Є часткова власність облради, тому будемо спільно працювати над тим, аби не зруйнувати стадіон, а щоб його відновити. Зараз на стадії погодження проект відновлення бігової доріжки, вартістю 8 млн грн, співфінансування міської ради та Фонду регіонального розвитку."
Джерело
Джерело

Фото Chemodan Banda
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1268 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: