Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ужгородський ВПУ ТТХ виборює Кубок ім. М. Данканича (ФОТО)
10:19
Ужгородський ВПУ ТТХ виборює Кубок ім. М. Данканича (ФОТО)
21 вересня 2018 року в м. Мукачево відбувся традиційний XXVІІ турнір з міні-футболу на Кубок ім. М. Данканича.

Ужгородський ВПУ ТТХ виборює Кубок ім. М. Данканича (ФОТО)
За право володіти почесним трофеєм змагалися 8 команд професійно-технічних навчальних закладів області, ліцеїв та технікумів м. Мукачево. Обласний центр представляла лише команда Ужгородського ВПУ ТТХ.
 
Турнір проходив в гострій, напруженій боротьбі. Всі команди показали хороший рівень фізичної і технічної підготовки, безкомпромісний та зрілий футбол. Інтрига в групових іграх, які проходили за коловою системою, тривала практично до останньої гри.
 
Виборовши право виступати в фінальній частині турніру, команда Ужгородського ВПУ ТТХ в півфіналі зустрілася зі збірною командою Мукачівського аграрного коледжу, переможцем групи А, яка за рівнем гри претендувала на перемогу у турнірі. Однак, гравці Ужгородського ВПУ ТТХ у півфіналі продемонстрували динамічний футбол, зіграли тактично грамотно і заслужено перемогли з рахунком 1:0. Глядацькі симпатії були на боці нашої команди.

Фінальна гра за право володіти почесним трофеєм привернула увагу практично всіх вболівальників турніру. Інтрига полягала в тому, що збірна Ужгородського училища зустрічалася зі збірною командою Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу, яка в групі Б посіла І місце, забивши найбільшу кількість голів, і вийшла на футбольне поле з однією метою – перемагати.
 
Однак, тактично грамотно побудована гра, індивідуальна майстерність і краща фізична підготовка, блискуча гра воротаря Олександра Костика (учня 1 курсу групи офіціант, бармен), який, не пропустивши жодного м’яча, був визнаний кращим воротарем турніру, принесли свої результати. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу у XXVІІ турнірі з міні-футболу на Кубок ім. М. Данканича з рахунком 1:0 збірної команди Ужгородського ВПУ ТТХ.

ФОТОРЕПОРТАЖ з турінру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 637 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: