Головна » Усі публікації » у світі » Ужгородський "Зінедін" 08 виступив на турнірі в Німеччині (ФОТО)
08:42
Ужгородський "Зінедін" 08 виступив на турнірі в Німеччині (ФОТО)
Команда Миколи Гібалюка з 23 по 25 квітня взяла участь у міжнародному дитячому турнірі "U9-Provinzial-Cup 2017".

Ужгородський
Міжнародний дитячий турнір "U9-Provinzial-Cup 2017" відбувався у містечку Дорстен, щоб недалеко від Дортмунда. Матч складався з двох таймів по 16 хвилин, розміри поля 55*35 метрів. Розклад ігор був дуже щільним: більшість ігор йшли одна за одною, що є трохи не звичним явищем для наших турнірів.
 
Зінедін розпочинав свої витупи у групі H з трьома німецькими клубами, один з яких був господарем турніру. Саме з ними ужгородці зіграли прем’єрний матч і перемоги СВ Дорстен-Хардт-1 3:0. Одразу ж після цього Зінедін мінімально поступився Шальке 04 1:2. В останній грі групи з РВ Неубранденбург наша команда поступилась 0:1. І зайняла третє місце в групі.

 








Закарпатці потрапили у срібну лігу у групу В. В пергій грі вони поступилися Алеманія Аахен 1:2. Далі Зінедін розгромив ТуС Стокум 6:0. Ще одну перемогу святкували над ФК Брюнінгаузен 4:2. У матчах 23 квітня Ужгород зіграв внічию з лідером групи Вупперталер СВ 1:1. В завершальній грі другого групового етапу у боротьбі за друге місце поступились ВфБ Валтроп 2:5, і відповідно розташувались на третій позиції.















 
За результатами попередніх раундів Зінедін потрапив у групу за 5-8 місця Срібної ліги. Тут ужгородці всі три поєдинки зіграли внічию6 з Войводина Нові сад (Сербія) 1:1, Алеманія Аахен 1:1 та СГ Гаусберге/Хольцгаузен 0:0. З трьома пунтками підопічні Миколи Гібалюка зайняли друге місце у групі, і відповідно шосте у Срібній лізі.













 
Переможцем турніру "U9-Provinzial-Cup 2017" став Бохум, який у фіналі переміг Ювентус 3:0. Бронзові нагороди завоював Шальке перегравши Сіеменстадт Берлін 1:0. За п’яте місце зійшлися Рапід Відень – Штутгартер Кіккерс 2:1. За сьоме Кельн – Гамбург 6:0. За дев’яте Вітесс Арнем – Ружінов Братіслава 3:2. За одинадцяте РБ Лейпциг – Фортуна Сіттард 0:3. За тринадцяте ПСВ Ейндховен – Майнц 0:4.
Фото Руслан Учаров
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: у світі | Переглядів: 2127 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: