Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "Ужнет" зазанав поразки у матчі-відповіді 1/8 фіналу Другої ліги України
22:04
"Ужнет" зазанав поразки у матчі-відповіді 1/8 фіналу Другої ліги України
Чемпіон Суперліги УФЛ не зміг пройти хмельницьку команду.

Перший поєдинок між «Ужнетом» та «Дунаївцями-Crispus» завершився внічию 3:3, тож путівка до наступного раунду змагань розігрувалася у матчі-відповіді, який сьогодні відбувся на Хмельниччині.
 
Гра пройшла у цікавій безкомпромісній боротьбі й завершилася на користь господарів - 7:3. На жаль, чемпіон УФЛ покинув плей-оф Другої ліги України вже на стадії 1/8 фіналу.
 
Ми вдячні команді, що відчайдушно боролася за результат і продемонструвала хороший рівень гри. Здобутий досвід у матчах такого рівня повинен піти команді на користь. Віримо у те, що наступного сезону «Ужнет» покращить цьогорічні показники і пройде якомога далі.
 
Матчі «Володимир» (Тиврів) – «УТЕІ» (Ужгород) та «Галицька здоба» (Львів) – «Медея» (Ужород) через об’єктивні причини не відбулися. Суперники ужородських команд автоматично проходять до 1/4 фіналу.
 
Дякуємо «УТЕІ» та «Медеї» за те, що представили наш край на змаганнях всеукраїнського рівня. Сподіватимемося, що команди здобули цінний досвід, який стане в нагоді вже наступного сезону УФЛ.
 
Ужгородська Футзальна Ліга
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 692 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 мікітос  
0
Хахаха, ой сміхарі - "об'єктивні" аутсайдери, а не причини. На жаль це наш рівень... Якшо так плювати на спортивну складову, то грати краще не будемо, треба було їхати на виїзд і через поразки навіть набирати досвід, трму і далі так нас возитимуть!

1 Віола  
0
Як всьо смішно- "об"єктивні причини" були шьи на "Золотій горі"...

الاسم *:
Email *:
كود *: