Головна » Усі публікації » в Україні » УжНЕТ зіграв в Елітному фіналі АФЛУ
13:31
УжНЕТ зіграв в Елітному фіналі АФЛУ
Переможець Вищої ліги УФЛ взяв участь в Елітному фіналі АФЛУ в місті Луцьк.

УжНЕТ зіграв в Елітному фіналі АФЛУ
На офіційній сторінці АФЛУ з'явився фоторепортаж з Всеукраїнського фіналу АФЛУ, який проходив у Дніпрі з 24 по 26 березня, тож можна переглянути миттєвості виступів мукачівського "Алекса".

31 березня свої виступи в Елітному фіналі АФЛУ розпочав інший закарпатський футзальний колектив - УжНЕТ. Без свого лідера Михайла Кополовця ужгородці не змогли вийти з групи, програвши всі матчі.

Володимир (Тиврів) - УжНЕТ (Ужгород) 5:1
 
Голи: Зубко, 2, 4, Фурман, 14, Татарчук, 15, Шпак, 20 - Гулаков, 17.
 
Віце-чемпіони та володарі Кубка Вінницької області з "Володимира" уже з перших миттєвостей зустрічі почали показувати, хто на полі не лише номінальні господарі. А ознаменувався початок гри "дублем" у виконанні Олександра Зубка: спочатку один з лідерів команди з Тиврова потужним ударом поклав м'яч у дальній кут після розіграшу аута, а на четвертій хвилині матчу без шансів для голкіпера "УжНета" розрядив свою "гармату" під час виконання штрафного удару - 2:0. Ужгородська команда намагалася чинити гідний супротив, однак з гучною підтримкою уболівальників гравці "Володимра" не лише успішно захищалися, а й набагато гостріше виглядали під час своїх контратак. Втім, до перерви, нікому із суперників відзначитись більше не вдалося.
 
Після перерви "біло-сині" знову взялися "за своє"з перших секунд після свистка арбітра. Найактивніше обстрілював ворота суперника Максим Фурман - і на 14-й хвилині саме він завершив комбінації своєї команди влучним ударом поміж ніг кіперу "УжНета". А вже за хвилину номінальні господарі майданчика розіграли класичний футзальний штрафний: Олександр Зубко прострілив, а Віталій Татарчук замкнув дальню стійку - 4:0. Футзалістам із Закарпаття удалося на якусь мить повернути інтригу в матчі після дещо курйозного гола Олександра Гулакова, який скористався неузгодженістю у діях захисту та кіпера "Володимира". Втім, на 20-й хвилині Тарас Шпак реалізував чергову атаку своєї команди та поставив крапку у протистоянні. 5:1 - "Володимир" робить перший крок до перемоги у своєму квартеті.
УжНет - Коростень 2:6
 
Голи: Калітула, 9, аг, Оліщук, 23 - Козаренко, 5, 18, Миколайчук, 16, 23, Джус, 21, 22
 
Незважаючи на майже рівну кількість фолів, на фоні матчу "Чайки" та "Володимира" цей поєдинок був своєрідним заспокійливим засобом. Обидві команди підійшли до гри з повною обережністю, тож гол Євгена Козаренка на 5-й хвилині гри був справжньою знахідкою, яка мала б оживити цю зустріч. Закарпатські футзалісти пішли уперед та навіть притиснули суперників до власної карної зони, і логічним завершенням такого періоду став автогол Валентина Калитули, який і сформував рахунок першого тайму - 1:1.
 
На відміну від іншого матчу цієї групи, тут до справжньої несподіванки було не так близько. У другому таймі гравці "Коростеня" включили інші швидкості, і у швидкому відриві Андрій Миколайчук знову змусив капітулювати голкіпера "УжНета", а вже за дві хвилини дубль оформив Козаренко - 1:3. Гостям з Ужгорода не бракувало старання та мотивації, однак точність та майстерність ніяк не давала їм можливості наздогнати суперників у рахунку. А швидкий "дуплет" Сергія Джуса протягом однієї хвилини вирішив долю матчу: до його кінця обидва колективи обмінялися голами, а фінальний свисток зафіксував впевнений успіх "Коростеня", який вийшов у одноосібні лідери своєї групи.

 

 
Чайка (Кремінна) - УжНЕТ (Ужгород) 6:3
 
Голи: Савченко (1, 2, 20), Кошелєв (9), Коломайло (11), Кучірка (12) – Оліщук (9), Дзюбенко (22), Скрипніков (23 – з 6-метрового)
 
Попередження: Кучірка (5), Плешаков (7) – Гулаков (6), Дзюбенко (23), Скрипніков (23)
 
Хто з двох команд фаворит, а хто – аутсайдер, стало ясно вже у дебюті поєдинку між «Чайкою» та «УжНетом». Саме тоді Савченко забив дав м’ячі у ворота ужгородської команди, тим самим забезпечивши своїй команді більш-менш комфортну перевагу. Надалі футзалісти з Кремінної ще не один раз були близькі до того, щоб збільшити рахунок на свою користь. Але гравців «Чайки» підводила точність. Втім, ближче до кінця першого тайму кремінцям все-таки вдалося зробити свою перевагу ще більшою, забивши двічі. Водночас вони дозволили відзначитись і опонентам, а точніше – Оліщуку. Проте, для «Чайки» це був єдиний неприємний епізод у першому таймі.
 
Враховуючи те, що рахунок вже був 5:1, «Чайка» могла собі дозволити пограти по рахунку. Однак, у той же час гравці цієї команди не приховували, що налаштовані забити ще. Треба бути реалістами: у багатьох футзальних складових «Чайка» вигладала краще за опонентів. Однак, забила вона лише один раз, коли Савченко оформив хет-трик. Здавалося, що більше нічого цікавого в цьому поєдинку не буде. Але ужгородцям вдалося відквитати два м’ячі. Однак, підсумковий результат все-таки був не на їх користь.

 


Категорія: в Україні | Переглядів: 1430 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Artur84  
0
Віола повірь, що навіть із Кополовцем УЖНЕТ посередня команда. Але саме УЖНЕТ та АЛЕКС є найкращими в Закрпатті, бо вони взяли і поїхали на всеукраїнський турнір! А Минай та Проспетк це просто такі собі "понти". Спочатку виборювати в області статус кращих, а потім ігнорувати можливість представити регіон на всеукраїнському рівні. Мати можливість показати себе і не використати її це абсурд та ганьба, як керівникам команд, так і функціонерам ФФЗ, які не посприяли клубам у можливому перенесенні ігор на кубок. Але то їх проблеми, видно пріоритети в керівників інші, тому ми і пасемо задніх в футзалі України!

2 Віола  
0
1. На стадії спроби становлення.
2. Без Михайла Кополовця Ужнет - посередня команда.
3. Найкращі команди УФЛ - Минаї та Проспект, але вони "зассали" поїхати на "Україну"
4. У справжньому футзалі специфічне поводження з м"ячем (техніка).
5. В УФЛ всі команди "вийшли" з великого футболу....
6. Добре, що Олександра Терембець & Kо організували цей турнір, який насправді носив цікавий , але на жаль, "містечковий" характер....

1 Artur84  
0
Відверто слабкі, якщо не провальні, ігри показали фактично кращі команди Закарпаття. По виступах наших команд УЖНЕТУ, АЛЕКСА на всеукраїнській арені можна зоробити висновок, що футзал в Закарпатті або на стадії становлення, або на стадії застою. Але найбільш ймовірно цей вид спорту в нас просто недооцінений спортивними меценатами та футбольними функціонерами.

الاسم *:
Email *:
كود *: