Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » «В.Бийгань» пробивається до півфіналу
01:48
«В.Бийгань» пробивається до півфіналу
ФК «В.Бийгань» в очікуванні опонента по півфіналу.

ФК «В.Бийгань» в очікуванні опонента по півфіналу.

Команда з Великої Бийгані вважалася фаворитом зустрічі. У попередньому турі вони впевнено здолали ФК «Ганичі» - 3:0. Цього разу суперником великобийганців були чемпіони Рахівського району ФК «Біла Церква».

Про команду з Рахівщини мало що відомо, та початок гри показав, що ця, так звана, темна конячка не налаштована програвати.

На відміну від попередньої гри, ця видалася набагато важчою для Берегівських футболістів. Високорослі, добре фізично підготовані білоцерківці побудували свою гру так, щоб практично всі гравці опускались нижче рівня м’яча, зрідка контратакуючи, але агресивно відбираючи шкіряного від опонента - «В.Бийгані», який, до слова, розпочав гру вальяжно, допускаючи багатьох зайвих помилок. Також при обороні рахівчани діяли дуже щільно, не даючи простору для команди у червоно-чорній формі.

По справжньому небезпечний момент виник на 10 хвилині, коли Василь Луца втік від захисників, на побачення з воротарем, але переграти його він не зміг.

Інших реальних нагод для взяття воріт не було. Вся боротьба точилася у центрі поля. Контрвипади футболістів у салатовій формі були небезпечними, найактивнішим був Бубен.

Тільки на сорок першій хвилині підопічним Тараса Вайданича вдалося вийти вперед. Спрацював стандарт – Ференц Барта потужно пробив зі штрафного. На табло загорілася одиничка і великобийганці повели в рахунку.

У другій половині матчу фізично виснажені представники Рахівщини почали допускати елементарні помилки, за що були покарані. Так, на 70 хвилині вдруге спрацював стандарт. Барта перекинув стінку, але голкіперу вдалось відбити шкіряного перед собою, де вже чатував Олександр Септа, який практично весь матч тероризував ворота суперників при стандартних положеннях. А на 80 хвилині помилкою голкіпера скористався Алекс Деяк, поставивши крапку у грі.

Відтак, кінцевий результат 3:0 на користь Великої Бийгані. Груповий етап бийганці завершують на першому місті, набравши максимальну кількість очок.

Інший представник Берегівщини, чемпіон району «Фенікс» з Бадалова теж пробився до півфіналу, адже ФК «Доробратово» відмовилося від участі в розіграші «Ліги Чемпіонів Закарпаття». Хто буде суперником цих команд у півфіналі визначить жеребкування, яке проведуть по завершенню групового етапу.

«Біла Церква» - «В. Бийгань» - 0:3

Голи: Барта, 41, Септа, 70, Деяк, 80.

«Біла Церква»: Ціпле, Прін, Штефан І., Штефан В., Чубан, Турда, Дан, Она, Бубен, Нак.

«В. Бийгань»: Ковач, Септа, Гейці, Гайдош, Гормалі, Луців, Горзов (Деяк, 65), Барта, Лобода, Луца, Головач.
lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 800 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: