Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «В. Бийгань» розім’ялась над «В.Коропцем»
12:26
«В. Бийгань» розім’ялась над «В.Коропцем»
Берегівська команда у рідних стінах приймала гостей з Мукачівщини – ФК «В.Коропець».

Берегівська команда у рідних стінах приймала гостей з Мукачівщини – ФК «В.Коропець».

«Бийгань» наразі лідирує у першості Закарпатської області, а «В.Коропець» знаходиться протилежно на іншому місці в турнірній таблиці, а саме, замикає останнє місце в західній зоні.

Молода команда Богдана Тенкача хоч і пручалася перші хвилини матчу, та навіть створила нагоду для взяття воріт бийганців, та все ж їм не вистачило досвіду та класу, щоб потягатися на рівних з берегівчанами.

Підопічні Тараса Вайданича забили шість сухих м’ячів. Перший гол був найгарніший, Золтан Гелетей забиває вже звичний м'яч з дальньої дистанції. Через декілька хвилин Ласло Селеш подвоює перевагу – 2:0.

Перший тайм так і завершися, а на другу половину гри коуч великобийганців дав пограти всім резервістам. Їм було що доводити, та й суперник, відверто, дозволяв багато. Замінивши воротаря Ковача та двох півзахисників Гелетея та Лободу, вийшли молодий голкіпер та «хави» Сергій Горзов і Василь Фозекош.

Останній, до слова, забив третій гол. Дубль оформив Пейтер Дьордь, а Олександр Септа провів останній м'яч у зустрічі, і тим самим зафіксував остаточний рахунок у матчі – 6:0.

Відтак, мукачівці й далі не можуть набрати очки, а берегівчани продовжують лідирувати. А вже у цю неділю на бийганців очікує один із найважчих матчів першого кола, вони гратимуть проти ФК «Баранинці», які йдуть слідом за ними.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 901 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: