Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » В Білій Церкві "вміють" лише перемагати
11:43
В Білій Церкві "вміють" лише перемагати
Важким та напруженим вийшов матч у Білій Церкві, де місцева «Вікторія» зійшлася з лідером – ФК «Вишково».

В Білій Церкві
Напруга відчувалася ще до початку зустрічі, коли арбітр попросив гравця господарів одягти однакові гетри, а в гостей – щитки в кількох футболістів. Нащо у відповідь, окрім невдоволення гравців відчув гул та свист гарячої місцевої публіки.
 
Початок матчу вийшов за господарями, які були надвмотивовані й почали тіснити гостей до їх карного майданчика. Одразу ж почали виникати моменти біля володінь Борбуца. А в одній із атак після ударів з-за межа карного майданчика кіпера вишківчан двічі рятувала поперечина. Публіка гуділа наче роздратований вулик і якось дуже боляче реагувала на фіксацію положення поза грою асистентом арбітра у гравців «Вікторії». На 21-й хвилині розіграш атаки господарів завершився стрімким проходом Михайла Попші, який зумів переграти кіпера гостей - 1:0. Після забитого м’яча «Вікторія» ще мала кілька нагод, але скористатися з них не змогла. Далі спрацювало одвічне футбольне правило – не забиваєш ти, заб’ють тобі. На 32-й хвилині атака вишківчан завершилася голом – у карному майданчику м’яч отримав молодий Барна, на замасі фінтом прибрав захисника, вийшов на ударну позицію і «розстріляв» володіння Андруника – 1:1.
 
Далі господарі знову насіли на ворота «Вишкова», флангову передачу замикав головою фактурний півзахисник «Вікторії», цього разу стійка прийшла на допомогу воротарю. А наприкінці тайму стався неприємний епізод – асистент арбітра підняв прапорець, зафіксувавши офсайд у гравця «Вікторії». Мабуть, емоції чи то надмірна кількість «гарячих напоїв» не втримали місцевих вболівальників таке рішення помічника арбітра, вони наче зграя мисливських псів понеслися через огорожу на асистента арбітра як на «здобич». Після кількахвилинної заминки місцевий сільський голова зумів «відірвати» гарячу торсиду від арбітра, одного поважного дядька, який вчепився в шию асистенту довелося ледь не силою відштовхувати на його вихідну позицію. Цікавою була реакція місцевих поліцейських, які на зауваження делегата вжити, якихось заходів для забезпечення порядку, натомість відповіли: «Скажітє судьям, штоб нормально суділі!» - ось, так би мовити, свого роду - поліція з народом. Ще до завершення першої половини гості забивають м’яч, однак зробили це з офсайду й рефері справедливо відмінив взяття воріт. Таким насиченим вийшов перший тайм.
 
У другій половині матчу швидкості трохи впали, однак, господарі й надалі продовжили більше контролювати м’яч. Атакували в переважній більшості позиційно, а на 58-й хвилині зуміли вийти вперед. Подачу з кутового головою у натовпі захисників та партнерів замкнув головою Марінчан Юрій. Невдовзі «Вікторія» втратила ще одну нагоду для збільшення своєї переваги після діагональної передачі, практично в пусті ворота не влучає на дальній стійці Михайло Попша. Гості відповіли гострою контратакою, поміж двох захисників передачу з центральної зони отримав Барна, але до цього забіг в офсайд і удар після свистка по воротам «Вікторії» вже не мав значення.
 
На 71-й хвилині вже пристрасті закипіли на половині поля «Вишкова», гості, захопившись атакою пропустили контрвипад у виконання Дивида Попші, який втікає від захисників і точно відправляє м’яч повз кіпера в сітку воріт. Оборонці «Вишкова» повважали, що був офсайд і понеслися вияснювати відносини до асистента, як наслідок за надмірні доводи залишилися в меншості – досвідчений Йосип Мункачі залишив межі поля, побачивши перед собою «червоне світло» від арбітра. Та довго грати в більшості господарі не змогли. На 79-й хвилині за відверту гру рукою, друге попередження отримав захисник господарів - склади команд вирівнялися.
 
На 85-й хвилині вишківчани скорочують відставання – розгорнута атака вже другим темпом після відскоку завершується точним ударом за комірець воротаря «Вікторії» - 3:2. В завершальні хвилини ініціативою володіли гості, які атакували, проте до загострення не дійшло, тож результат матчу зберігся й «Вікторія» ділить третю сходинку з ясінянською «Говерлою», а от «Вишково» втрачає лідерство – вперед вириваються «Карпати» з Дубового, які й стали переможцями першого кола в східній зоні першої ліги.
 
 
Арбітр: Гарлач Ігор;
Асистенти арбітра: Сенишин Роман, Готра Річард ;
Делегат ФФЗ: Бобаль Матвій (усі Ужгород) ;
 
Стадіон «Обреже» с.Біла Церква. Глядачів: 600
 
«Вікторія» (Біла Церква) – ФК «Вишково» (Вишково) - 3:2 (1:1)
 
Голи: Попша Михайло, 21; Марінчан Юрій, 58; Попша Давид, 71 – Барна Даніел, 32, 85
 
«Вікторія»: Андруник Володимир, Грін Іван, Мерінчан Юрій, Секрнян Василь, Бубен Михайло, Чубан Михайло, Дан Якуб, Попша Михайло (ПопшаАдріан 89), Попша Давід, Нан Юрій, Грін Едвард.
Запасні: Форкош Михайло, Чубан Маріус, Ціпле Іонел
Тренер: Ціпле В.
 
«Вишково»: Борбуц Андрій, Бонгар Олександр, Мункачі Йосип, Фіцай Микола, Мацола Мирослав, Фіцай Василь, Фіцай Михайло, Молодик Іван, Ангал Крістіан (Борсук Тарас 82), Зейкан Віктор, Барна Даніел.
Запасні: Попович Михайло, Піпа Богдан, Сойцов Михайло.
Семен МИХАЙЛИК
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 715 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: