Головна » Усі публікації » в Україні » В другому і третьому турі "Синай" залишається без очок
13:34
В другому і третьому турі "Синай" залишається без очок
Команда 2004-05 р.н. футзальної школи "Синай" продовжує свої виступи в Західній конференції чемпіонату України серед юнаків.

В другому і третьому турі У другому турі мукачівці грали на Львівщині у місті Сокаль. Вони знову провели найрезультативніший матч туру, але на цей раз зазнали поразки 6:4 "ДЮСШ-Буг-Фенікс-Поториця-Сокаль". Головний керманич команда 2004-05 року народження футзальної школи "Синай" Олександр Прожегач так прокоментував цю гру:

"Команда нашої школи гравців 2004 р.н. поступилася в гостях ДЮСШ м.Сокаль з рахунком 6:4. Не маємо що сказати у своє виправдання, хоча об'єктивних причин багато. І те що травмувався капітан команди, який веде всю гру, в основного воротаря вітрянка, у другого воротаря після першого тайма травма, вийшов третій воротарь - грав блискуче, якби не він ми пропустили б набагато більше. Ну а наші польові гравці після матча з Хмельницьким залишилися в небі і не встигли спуститися на землю."

На минулих вихідних синайці приймали вдома ДЮСШ Городенка. Гра відбулась у спортзалі манежі військової частини, що в районі Паланок. Нажаль іванофранківці здобули мінімальну перемогу 4:5. Після гри тренер спробував проаналізувати старт в чемпіонаті України з футзалу: 

"По-перше, ці діти тільки рік тому почали займатися футзалом, а зараз практично на рівних грають із старожилами змагань. По-друге, ще Лобановський казав, що команда будується три роки, подивимось що буде з ними через два роки. По-третє - в нас ніхто не ставить результат на перше місце, а тому пострадянським "спеціалістам" це важко зрозуміти. Ми дивимось на малюнок гри, на розуміння дитиною того, що хоче від неї тренер. І останнє, якщо з цих дітей ніхто не захоче піти "рости" в якусь академію, через два роки ці діти будуть давати результати, без яких так дехто просто жити не може. А наразі ми готуємося до візиту до лідера нашої групи ДЮСШ м. Червоноград. Просимо всіх про молитву за нашу щасливу дорогу. Виїзжаємо у суботу в 4.00.початок зустрічі в 10.00."

Категорія: в Україні | Переглядів: 720 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: