Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » В Іршаві пройшов навчальний семінар для арбітрів
21:38
В Іршаві пройшов навчальний семінар для арбітрів
У суботу, 6 лютого, в Іршавській районній федерації футболу відбувся семінар арбітрів Іршавщини.

В Іршаві пройшов навчальний семінар для арбітрів Зі вступним словом до представників «футбольної Феміди» звернувся голова районної федерації Василь Попович. Василь Миколайович привітав молодого рефері Михайла Райду з професійним ростом і переведенням його до когорти арбітрів, котрі проводять матчі чемпіонату України серед молодіжних команд U-19 вітчизняної Прем’єр-ліги.

Далі спільно з головою футбольної колегії арбітрів Іршавщини Іваном Старостою провели навчання та роз’яснення дій арбітрів і суддівських бригад у  ситуаціях, які складаються під час футбольних двобоїв.

Суддівські лави поповнили і кілька нових «молодих рефері», які розпочнуть свою практику вже під час поєдинків зимової першості району. А наступної неділі у Заріччі та Приборжавському 16 команд розпочнуть боротьбу за звання зимового чемпіона Іршавського району, до слова, дві команди серед них – представники Виноградівщини.

Команди розділені на дві групи. У першій групі (ігри проходитимуть на стадіоні с. Заріччя) виступатимуть команди Арданова, Заріччя, Доробратова, Греблі, ДЮСШ Іршави, Великих Ком’ят, Боржавського та Кам’янського.

У другій групі (матчі відбуватимуться на стадіоні с. Приборжавське) зійдуться футбольні колективи Сільця, Ільниці, Броньки, Іршави, Довгого, Великого Раківця, Малого Раківця та Приборжавського.
Роман СЕНИШИН

Джерело

 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 715 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: