Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » В’ячеслав Скунць: "Хлопці витримали й достойно себе зарекомендували"
14:22
В’ячеслав Скунць: "Хлопці витримали й достойно себе зарекомендували"
Пропонуємо вашій увазі інтерв'ю з тренером команди JJ CLUB (Виноградів) В’ячеславом Скунцем.

В’ячеслав Скунць:
– Пане В’ячеславе, JJ CLUB став новачком стартових у цьому році обласних змагань, однак добре себе зарекомендував. Розкажіть трохи про команду, яку очолюєте…
 
– Вона сформувалася зовсім нещодавно. Фактично за три тижні до початку зимової першості стали тренуватися. Основа колективу – футболісти 22-25 років. За винятком Івана Скунзяка, котрий із Ужгорода, усі інші – представники Виноградова та нашого району. Сталося так, що я 6 років тренував юнаків «Севлюша», коли вони подорослішали, набули досвіду, то й вирішили взяти участь у зимовій першості. Адже я готував їх, добре знаю можливості кожного, фізичні дані, самовіддачу…
 
– Яку основну мету переслідували в зимовій першості?
 
– Мені не так важливим був результат, як подивитися, наскільки вони в поєдинках із серйозними суперниками розкриють себе, продемонструють наполегливість, ігрову дисципліну. І скажімо, на прикладі матчу з «Минаєм» переконався (хоч мені часто казали, чому того ставлю футболіста в «основу» чи іншого), що хлопці витримали й достойно себе зарекомендували.
 
– Який основний принцип сповідуєте в тренуваннях, під час офіційних ігор?
 
– Я ніколи не наказую хлопцям, але лише раджу, підказую, що і як потрібно робити. Вони дослухаються, і хоч у поєдинку з тим же «Минаєм» не склалося в плані результату, але ще раз наголошу: наші футболісти старалися, і я їм за це дуже вдячний.
 
– Що або хто Вас особливо здивували в зимовій першості?
 
– Дуже сподобався «Інтер» (Ганичі). Хоч ми грали без основних воротаря й нападників і навіть вели із рахунком 2:1, але суперник – молодець: зумів нас здолати. Зіграв дуже добре й довів, що невипадково є абсолютним чемпіоном першої ліги. Приємно здивувало й те, що в гру з «Минаєм» наші хлопці фізично витримали.
 
– Успішна гра в зимовій першості надихає JJ CLUB брати участь у подальших обласних змаганнях?
 
– Далеко вперед заглядати не буду, але принаймні в Кубку області маємо намір зареєструватися й виступити. Подивимося. Перше бойове хрещення вже пройшли. Переконався, що не завжди силу команди визначають зіркові футболісти. Куди важливішими є в ній дисциплін та порядок.
 
– А якою бачите головну загальну футбольну місію JJ CLUB?
 
– Якщо «Севлюш» уже відомий давно, там є хороші гравці, то ми готові нашому клубу-земляку допомагати, підсилювати його футболістами. Можливо, хтось чинному віце-чемпіону області не підійде, і ми таких виконавців візьмемо до себе. Не знаю, чи будемо брати участь у чемпіонаті області. Якщо так, то потрібно буде серйозно готувати юнацьку команду, щоб мати гідну зміну. Найголовніше ж… Я за те, щоб у Виноградові відродити футбольні традиції, як, пригадую, у середині 80-х років у райцентрі щонеділі був футбол, і вболівальники тому щиро раділи. Насамкінець хочу щиро подякувати президентові клубу Олегу Більді, котрий опікується розвитком ФК, а також тренерові Івану Бровдію, який долучився до команди й допомагає мені в роботі.
Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ
 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 1096 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: