Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » В'ячеслава Грозний: "Грою та результатом незадоволений"
12:28
В'ячеслава Грозний: "Грою та результатом незадоволений"
Коментар головного тренера ужгородської "Говерли" В'ячеслава Грозного.

Коментар головного тренера ужгородської "Говерли" В'ячеслава Грозного:

"Кожен тренер чекає більшого. Я, звичайно ж, не задоволений ні результатом, ні грою. Думаю, що все це в області психології. Ми весь тиждень розповідали і показували гру запорожців. Але все одно допускали елементарні помилки, які не повинні були допускати. Почали ми, я вважаю, пристойно. Якби Балашов забив, ми б виграли. Тому що ми б володіли психологічною перевагою. Не може бути 100 моментів. Потрібно реалізовувати те, що є.

А Балашов не реалізовує в одному матчі, в іншому. А як прогресувати? Як рости? Я його замінив у перерві і сказав, що мені потрібен був гравець, від якого би йшов останній пас. Трішовіч такою передачею володіє. Великий обсяг роботи виконав Ле Таллек, але, на жаль, його не підтримали гравці атаки. Набагато більше браку допустили захисники. Той же передостанній і останній пас не йшов, зі стандартів нічого не вичавили. Але бувають такі дні. Якщо три матчі команда грала і показувала пристойний рівень, то у будь-якої команди бувають матчі, коли щось не виходить.

Вчора "Анжи" програв "Ростову". Що ж тепер робити? Маючи такий бюджет, про який і в слух нічого говорити. Або інші команди. Справа в тому, що якщо переоцінюєш себе, то дуже швидко з небес на землю доводиться спускатися. Я про це гравцям зараз і сказав. Не можна, щоб настрій на "Шахтар", "Динамо" і "Таврію" був один, а з "Металургом" грати на 50% можливостей. На жаль, чули, але до кінця не зрозуміли. Тому, навіть якщо б дотиснули в кінці, я все одно б сказав, що не задоволений ні результатом, ні грою ", - заявив В'ячеслав Грозний в ефірі каналу" Футбол ".
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 676 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: