Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «В.Коропець» поступається «Баранинцям» - 0:4
12:03
«В.Коропець» поступається «Баранинцям» - 0:4
Мукачівці погано стартували у чемпіонаті.

Хочеться, щоб люди, які пишуть про закарпатський футбол, розуміли, що публіка, яка читає ці статті - не примітивні люди і не будуть читати наклепи! Це посилання відноситься до тих «Нібито Журналістів», які пишуть і мабуть при цьому розуміють, що м’яч тільки круглий і все!

Щодо до матчу, то я як гравець ФК «Баранинців» спробую описати матч дуже коротко і толерантно.

Мукачівці погано стартували у чемпіонаті. Хоча й команда грала на «домашньому» стадіоні в Лалові, та все ж таки, фаворитом вважалася команда з Ужгородщини.

Попри нуль в графі набраних очок, господарі продемонстрували як у звітному матчі, так і в попередніх свою непоступливість, молоді хлопці грають, як то кажуть, до фінального свистка, і без бою не здаються.

З самого початку матчу точилася в’язка боротьба в центрі поля. У складі «Баранинців» у півзахисті грають досвідчені, технічні гравці, та в перші хвилини матчу їм не вдавалося нічого створити на чужій половині поля, оскільки господарі збивали темп гри. До того ж, видно неозброєним оком, що гостям ще не вистачає повної взаємодії і тренер Бисага Іван вже четвертий матч поспіль змушений проводити перестановки в стартовому складі через дискваліфікації, травми та хвороби основних гравців.

Перший тайм не порадував великою кількістю моментів, тому завершився з мінімальною перевагою гостей, Браїла реалізував пенальті розвівши воротаря і м’яч по кутам.

На другий тайм гравці Ужгородської команди вийшли вже із зовсім іншим настроєм, видно на це вплинула жорстка розмова з тренером у перерві. Обидві команди провели заміни, деякі були вимушені.

З початком другої половини гри команди побігли вперед, м’яч майже не затримувався в центрі поля, швидкість і динамічність гри значно зросла. Та дивіденди від цього отримали знову ж таки гості. Після прострілу з лівого флангу у виконанні Євгена Лукіяника, з шести метрів рахунок подвоює Рудольф Балажинець - 0:2.

Футболісти з Великого Коропця не знітилися і продовжували створювати небезпечні моменти біля воріт Ізая та юний голкіпер надійно тримав свої ворота на замку.

На 65 хвилині після вдалого розіграшу ауту, Балажинець технічно пройшов свого опонента на правому фланзі і виконав чудову подачу на дальню стійку, де Євген Костик головою відкриває свій гольовий доробок у складі «Баранинців» - 0:3. В останні 15-20 хвилин гра повністю перейшла під контроль гостей, завдяки діям таких досвідчених хавбеків, як Володимир Браїла та Михайло Стегура. Четвертий гол став результатом індивідуальної гри нападника Івана Лукандія, який втік в контратаку по лівому фланзі, в ході цього рейду обіграв декількох захисників, змістився в центр і вийшовши віч-на-віч з воротарем переграв його у ближньому бою. Костик мав хорошу можливість зробити дубль та його гол був не зарахований через положення поза грою.

По ходу матчу у гравців обох команд виникало багато питань щодо суддівства молодої бригади арбітрів у складі Дьордя, Рогача та Шарова та загалом відсудили вони добре.

Щодо стадіону в селі Лалово, то за такий короткий час зроблено дуже багато чого, але все рівно, залишається деякі моменти, які потребують вирішення та удосконалення.

Стан газону - можна покласти тверду 4 (по п’ятибальній системі).

Гра була цікава, дякую як одноклубникам, так і суперникам! ФК «Коропець» молода команда, у якої все ще попереду.

Рудольф Балажинець

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 849 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: