Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » В кубку Ужгорода стартує 8 команд
16:12
В кубку Ужгорода стартує 8 команд
Відбулось перше засідання міської федерації футболу.

Відбулось перше засідання міської федерації футболу.

Відрадно, що в перших офіційних змаганнях під егідою УмФФ візьмуть участь щонайменше 8 команд. Чому щонайменше? А це вже прикро: на жеребкування кубка не приїхали представники двократного чемпіона міста, Ви зрозуміли – маю на увазі ФК «Радванка». І тут мова навіть не про відсутність інфраструктури, мовляв, був один стадіон в обласному центрі (ЗОШ №7), а тепер і його не буде. Мова про славетні традиції цього мікрорайону. Кубка без підопічних двох Юріїв – Мандича та Бучка – погодьтеся, уявити досить важко.

А тепер до новачків і старожилів міського футболу. Без сумніву, «задню» не дали досвідчені «Автомобіліст», «Радванка», «Вопак», «Белфаст» і «Трансвуд». Щоправда, до останньої команди приєднається ще й граючий студентський колектив УжНУ. Тож і назва трохи трансформована. Минулорічний чемпіон «Вовкове» і в цьому сезоні боротиметься за медалі найвищого ґатунку. Плюс п’ять дебютантів: «ЕКО», «Славіст», «Минай», «Честер» і «Фаворит». Поки це «темні конячки», і говорити про них можна буде опісля чвертьфінальних поєдинків кубка області.

На першому засіданні міської федерації футболу відбулось і жеребкування кубкових пар. У підсумку «Белфаст» поміряється силами з «Минаєм», «ЕКО» прийматиме «Честер», «Фаворит» побореться з «Вопаком», а «Вовкове» спробує «вкусити» «Трансвуд-УжНУ». Пари зіграють на всіх кубкових етапах по одному поєдинку. Матчі чвертьфіналів відбудуться 29 і 30 квітня о 17:30. У середу зіграє перша та остання пари, у четвер – друга і третя відповідно.

Команди гратимуть за минулорічним регламентом, основне питання з якого – кількість вищолігових гравців на полі та в заявці. Тож, нагадую, 5 і 7.

Вдалого Вам старту!

Р.S. У зв’язку зі збільшенням кількості команд можлива зміна сітки кубка.
Віталій БІРОВЧАК

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 900 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: