Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » В. Лази беруть Кубок Миколая (ФОТО)
22:45
В. Лази беруть Кубок Миколая (ФОТО)
Фінал Кубку Миколая не приніс несподіванок і завершився справедливою перемогою фаворита.

Фінал Кубку Миколая не приніс несподіванок і завершився справедливою перемогою фаворита.

Більшість глядачів на стадіоні в Невицькому відчували, що підопічні Івана Ковача скоріш за все здобудуть перемогу. Та самі гравці з Великих Лаз з перших секунд підтвердили своїх наміри забрати Кубок Миколая до свого музею трофеїв. Тільки-но розпочавши матч, правий захисник Михайло Мотильчак довгим пасом у вільну зону відправив до воріт Гаврилешка, який на швидкості обійшов опонента і закотив круглого в ближній кут.

Після цього гра на невеликий відрізок часу перемістилася в центр поля, та після першої десятихвилинки номінальні гості знову гострими випадами штурмували ворота «Конвектора». Так вже на 18 хвилині Бокотей віддав розрізну передачу на хід Гаврилешку в штрафну з правого краю, Анатолій легко втік від захисника і з кута пробив у голкіпера, та м’яч відскочив до Куцика на інший край воротарського майданчику і той з 5 метрів не схибив.

Коритнянці ж спромоглися створити напівмомент лише на 20-й хвилині, коли Ільницькому дали можливість для удару по центру метрів з 22 та Галаговець перевів м’яч вище перекладини. Вже біля інших воріт Гаврилешко випереджає свого візаві в штрафній втікаючи на самотнього голкіпера, захисник в недозволеному підкаті збиває форварда. Арбітр ставить пенальті, який впевнено реалізував Назаренко.

До кінця першої половини червоні мали ще декілька нагод, щоб забити та ударам Куцика, Бокотея бракувало точності. А перед свистком на перерву Микула втік від захисника і покотив м’яч мимо воротаря, який вибіг на нього, але оборонець синіх встиг з лінії винести шкіряного куди подалі.

В другому таймі продовжувався парад нереалізованих моментів у виконанні гостей. Галайда після прориву б’є не точно. Після прострілу Назаренка з лівого флангу Гаврилешко з семи метрів пробиває вище воріт. Удар з штрафного від Бокотея з 20 метрів Зінич переводить на кутовий. Згодом Бокотей та Гврилешко обігралися на вході в штрафну та завершальний удар заблокували захисники.

Декільк разів дійти до воріт Галаговця змогли і господарі. Так подача Гливки призвела до удару голвою Лешка, але не точно. Гаврилешко, Шимоня та інші гравці атаки продовжували обстрілювати ворота Коритнян, раз за разом змушуючи демонструвати Зінича всю свою майстерність.

В останню десятихвилинку Великі Лази перевели свою перевагу в голи. На 86 хвилині Гаврилешко випереджає воротаря, який пішов на перехват та був заблокований ним же. Удар з одинадцятиметрової позначки реалізував сам постраждалий. В завершальні хвилини матчу правий півзахисник Олег Мателешко забив найкращий з усіх п’яти, пройшовши з свого краю змістився трохи до центру і пробив в дальній кут метрів з 25, м’яч з відскоком залетів у сітку воріт.

Цілком заслужена розгромна перемога команди з Великих Лаз, яка продемонструвала велику перевагу в класі між цими клубами. Можливо команда Івана Ковача в наступному сезоні буде радувати своїх вболівальників такими ж перемогами і з командами обласної першості.


Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Юрій Бобаль, Денис Дудаш.
Делегат матчу – Юрій Біба

с. Невицьке. Глядачів 100

ФК «Конвектор» Коритняни – ФК «В. Лази» 0:5

Голи: Гаврилешко, 1,86, Куцик, 18, Назаренко, 22, Мателешко, 90.

Коритняни: Віталій Зінич, Михайло Ільницький, Веніамін Савчин, Юрій Цибик, Володимир Сегедій, Тарас Халак, Олександр Гончаров, Володимир Дичка, Іван Мадриос, Віталій Івашкович, Анатолій Лешко.
Тренер: Калабіга М.

В.Лази: Юрій Галаговець, Віталій Бойко, Юрій Шмулига, Михайло Мотильчак, Олександр Назаренко, Олег Мателешко, Андрій Бокотей, Вячеслав Куцик, Михайло Микула, Анатолій Гаврилешко, Михайло Головчак.
Тренер: Ковач І.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1035 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: