Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » В Ужгороді "Дніпро" не зупинили
08:07
В Ужгороді "Дніпро" не зупинили
У непростому поєдинку команда Хуанде Рамоса впоралася і з "Говерлою", і з не найадекватнішим суддівством Юрія Вакса.

У непростому поєдинку команда Хуанде Рамоса впоралася і з "Говерлою", і з не найадекватнішим суддівством Юрія Вакса.

Прикро втративши три очки в Одесі, "Дніпро" втратив і "поул-позишн" в чемпіонській гонці. Тепер же, особливо після вчорашньої перемоги "Шахтаря", відступати команда Хуанде Рамоса просто не мала права.

Тим не менш, перший тайм не показав, що дніпропетровці готові всіма силами боротися за три очки. Так, "Говерла" вибудувала серйозні редути біля своїх воріт: п'ять захисників, відмінно грає на оборону Шарпар, трудяги Буяльський, Кочіш і Фещук...

Однак гості все ж не показували тих швидкостей, які їм звичні, не показували той комбінаційний футбол, через якого на їх гру у другій частині сезону було найприємніше дивитися. Не був схожий сам на себе Жуліано, не на повну котушку працював Коноплянка, Зозуля залишався без підтримки. При цьому і флангові захисники не дуже активно йшли вперед, програючи свої індивідуальні дуелі на флангах.

Власне кажучи, найбільш небезпечний момент у першому таймі відбувся якраз біля воріт "Дніпра". Більш того, він повинен був завершуватися голом, але лайнсмен грубо помилився, зафіксувавши неіснуючий офсайд у Фещука. Адже якраз Максим після удару Шарпара був "у грі ", на відміну від трьох партнерів.

Все, що було у "Дніпра" - удар над воротами Коноплянки після невдалої "бісіклети" від Матеуса і промах Федецького після чергової класної подачі зі штрафного від Ротаня.

Другий тайм вийшов зовсім іншим. Не його початок, коли та ж в'язка гра тривала, а дві завершальні третини. Ключовий епізод трапився на 59-й хвилині, коли Кравченко змінив Ротаня. Зробивши лише один дотик м'яча, Сергій щось наговорив Юрію Ваксу, після чого той, не соромлячись, показав хавбеку пряму червону картку. А через кілька обертів секундної стрілки Євген Коноплянка, не без "допомоги" Олексія Шевченка та Віталія Лисицького реалізував штрафний метрів з 28-ми. Захисник не зумів заблокувати політ м'яча, а дезорієнтований голкіпер не зумів зреагувати.

Вийшовши вперед, гості стали всіма силами "сушити" гру, перейшовши великими силами на свою половину поля. В'ячеслав Грозний відповів на це своїми замінами, проте шансів зрівняти рахунок у "Говерли" не було. А ось Дніпро перед фінальним свистком провів ще один м'яч: Коноплянка втік у контратаку і вивів на ударну позицію Жуліано, який з другої спроби переграв Шевченка.

«Говерла» (Ужгород) - «Дніпро» (Дніпропетровськ) - 0:2

Голи: Коноплянка, 65, Джуліано, 90+4

Попередження: Кочіш, 53, Уоллес, 90+1 - Коноплянка, 52, Канкава, 59

Вилучення: Кравченко (61)

«Говерла»: Шевченко, Орос (Уоллес, 18), Лисицький, Акакло, Хомин (Трухін, 72), Буяльський, Люлька, Кочіш, Шарпар, Шацьких(Ле Таллек, 73), Фещук

Тренер: В'ячеслав Грозний

«Дніпро»: Бойко, Мазух, Стрініч (Кулаков, 46), Федецький (Селезньов, 46), Дуглас Сілва, Канкава, Зозуля, Джуліано, Ротань (Кравченко, 59), Коноплянка, Матеус

Тренер: Хуанде Рамос.
Василь Обараз, Football.ua

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 692 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: