Головна » Усі публікації » на Закарпатті » В Ужгороді відбудеться футбольний турнір журналістів
08:12
В Ужгороді відбудеться футбольний турнір журналістів
У п’ятницю, напередодні Дня журналіста на відкритих майданчиках спорткомплексу «Юність» відбудеться 15-й турнір із міні-футболу.

В Ужгороді відбудеться футбольний турнір журналістів Організатори змагань – Обком профспілки працівників культури, Закарпатське відділення Спілки журналістів України, Федерація футболу Закарпаття та Закарпатське відділення НОК України.

Турнір присвячено пам’яті видатних закарпатських футболістів: Карла Олага та Дмитра Калинича, які першими почали готувати матеріали для ЗМІ про футбольні події краю.

Ідея проведення єдиного в Україні турніру з футболу серед працівників мас-медіа належить відомому спортивному журналісту Закарпаття – Василю Гаджезі. Проект підтримали і протягом 15-ти років проводять обласна організація профспілки працівників культури (голова Наталія Товтин) спільно з обласною радою ФСТ «Україна» (Владислав Кушнірчук) та обласною організацією Національної спілки журналістів України (Дмитро Воробець). Минулого року приєдналось також Закарпатське відділення НОК України (Іван Риляк) і Федерація футболу Закарпаття. 

На майданчиках традиційно змагатимуться футбольні команди ЗМІ. Як зазначають організатори, у турнірі можуть взяти участь працівники редакцій, члени їх сімей, а також активні дописувачі.

Минулого року у міні-футболі змагались ТРК «Тиса», «Тиса ФМ», «Журналіст-юнайтед» (збірна УжНУ), газети «Карпаті ігоз со», «Срібна Земля», збірна команда «Спорт тайму», збірна журналістів міста Берегово. Переможцями стали ТРК "Тиса", яка була підсилена гравцями з обласного чемпіонату.

Місце проведення: Закарпатська обласна ДЮСШ Ужгорода (с/к «Юність», відкритий футбольний майданчик).

Початок о 14.30.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 967 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: