Головна » Усі публікації » на Закарпатті » В Ужгороді відбудеться вже традиційний турнір Ungvar Cup - 2019
14:43
В Ужгороді відбудеться вже традиційний турнір Ungvar Cup - 2019
18 квітня відбудеться другий турнір із традиційної серії щорічних змагань читачів Footboom – Ungvar Cup 2019.

В Ужгороді відбудеться вже традиційний турнір Ungvar Cup - 2019
18 квітня відбудеться другий турнір із традиційної серії щорічних змагань читачів Footboom – Ungvar Cup 2019, що організовано ужгородською командою "Трактор". Партнер заходу: "Крайна" - дика вода Закарпаття. #Крайна - вода, яку хочеться пити!
 
Свято футболу відбудеться на штучному газоні спорткомплексу "Zinedine" у с. Баранинці, що у передмісті перлини Закарпаття, старовинного міста Ужгород. О 10:00 розпочнеться церемонія відкриття турніру, якій передуватиме жеребкування.
 
У змаганнях візьмуть участь п’ять команд - Трактор (Ужгород), Батяри (Івано-Франківськ), БраZZерс (Мінськ), Contra Spem Spero (Рівне) та Збірна Друзів з багатьох міст України. Формат – круговий турнір, у якому за підсумками матчів кожного з кожним визначаться переможець, срібний та бронзовий призери.
 
Тривалість матчу – два тайми по 10 хвилин "брудного часу". Пріоритет розташування команд у таблиці за умови рівності набраних очок:

Особисті зустрічі

Різниця м'ячів

Кількість забитих м'ячів
 
Бажаємо учасникам запеклих, але коректних футбольних баталій, інтриги у кожному матчі до останніх секунд, чудового настрою від зустрічі зі старими друзями та відсутності травм.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 663 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: