Головна » Усі публікації » на Закарпатті » В Ужгороді відбувся футбольний турнір журналістів (ФОТО, ВІДЕО)
22:03
В Ужгороді відбувся футбольний турнір журналістів (ФОТО, ВІДЕО)
5 червня до Дня журналіста відбувся традиційний турнір із міні-футболу пам’яті відомих футболістів Закарпаття Карла Олага й Дмитра Калинича.

В Ужгороді відбувся футбольний турнір журналістів (ФОТО, ВІДЕО)
Його засновником є голова Закарпатської Асоціації спортивних журналістів України Василь Гаджега, а організаторами виступили обласна організація профспілки працівників культури (голова Наталія Товтин), обласна організація Національної спілки журналістів України (голова Віталій Мещеряков), Федерація футболу Закарпаття (голова Іван Дуран) та Закарпатське відділення НОК України (Іван Риляк).
 
Змагання відбулися на штучному майданчику ЗОДЮСШ, а участь узяли 6 команд: представники футбольного сайту «Лобда», телеканалу «Тиса-1», газети «Спорттайм», збірна медійних підрозділів УжНУ, журналісти з Берегова та учасники АТО з ГО «Об’єднані війною» (поза конкурсом).
 
Цьогорічні баталії виявилися одними з найбезкомпромісніших і водночас одними з найтолерантніших. Усі матчі відбувалися в хорошій атмосфері та завершилися з різницею не більш ніж у два м’ячі.
 
Спочатку претенденти на перехідний Кубок суперничали в групах, а потім їх переможці виборювали 1 місце, а другі колективи – третє.
 
У підсумку «бронза» дісталася берегівцям. Вони зіграли 2:2 із «Тисою-1», а в серії пенальті виявилися влучнішими – 2:1. Не менш цікавими виявилися баталії й у фінальному протистоянні минулорічного переможця «Лобди» та неодноразового теж тріумфатора «Спорттайму». Цей матч приніс друге місце інтернет-журналістам і перше – спортивним газетярам.
 
Нагородження проводили Н.Товтин, В.Мещеряков, С.Селменський (від ФФЗ) та І.Риляк. Учасники отримали пам’ятні грамоти, дипломи, грошові премії та інші призи, зокрема окремо – від Національного олімпійського комітету, а переможець – іще й згаданий перехідний Кубок.
 
Крім того, організатори визначили кращих за номінаціями:
 
воротар – Віталій Коціпак (газета «Спорттайм»),
захисник – Олександр Сільченко (газета «Берегово»),
нападник – Роман Сенишин (телеканал «Тиса-1»),
гравець – Яромир Лобода (футбольний сайт «Лобда»).
Володимир ТАРАСЮК,
ФФЗ
ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру дивіться на сторінці ФФЗ Фейсбук.
ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру дивіться на сторінці Жолта Лорінца Фейсбук.
ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру дивіться на Фейсбук.
ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру дивіться тут.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1221 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: