Головна » Усі публікації » на Закарпатті » В Ужгороді відбувся обласний турнір з міні-футболу (ВІДЕО)
12:21
В Ужгороді відбувся обласний турнір з міні-футболу (ВІДЕО)
У турнірі, організованому профспілками Закарпаття, взяли участь 12 дитячих футбольних команд.

У турнірі, організованому профспілками Закарпаття, взяли участь 12 дитячих футбольних команд.

Уже традиційно до Міжнародного дня захисту дітей в області провели і чимало різноманітних спортивних заходів. Як завжди, активними виявилися представники міні-футболу. Про це дивіться далі у відеосюжеті наших кореспондентів.

На спортивних майданчиках спорткомплексу «Юність» обласного центру Закарпаття відбувся відкритий Кубок з міні – футболу серед дитячих команд мікрорайонів міста Ужгорода та Ужгородського району, присвячений Дню захисту дітей.

Його організовували обласна рада ФСТ «Україна» (голова Владислав Кушнірчук) та Ужгородський міський центр «Спорт для всіх» (директор Сергій Шпонтак). У турнірі взяли участь 12 команд. У підсумку перше місце завоювали юні футболісти ФК «Середнє». На другому місці – команда «Спартак – 2», на третьому – ФК «Сторожниця».

Переможці турніру нагороджені кубком, медалями та грамотами, а призери – медалями і грамотами. Пам’ятними призами відзначено у номінаціях кращих гравців турніру, якими стали: кращий бомбардир – Олександр Русин («Спартак-2»), кращий воротар – Віктор Лесняк (ФК «Середнє»), кращий захисник – Ростислав Ковач («Спартак-2»), кращий нападаючий – Михайло Матіаш (ФК «Середнє»). Нагороди організаторів турніру вручив голова облради ФСТ «Україна» Владислав Кушнірчук.




Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 721 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: