Головна » Усі публікації » на Закарпатті » В Ужгороді відіграли турнір пам'яті футболісток-вихованок ЗОДЮСШ (ФОТО)
19:59
В Ужгороді відіграли турнір пам'яті футболісток-вихованок ЗОДЮСШ (ФОТО)
Змагання проводились 18 вересня в місті Ужгород на полі стадіону «Автомобіліст».

В Ужгороді відіграли турнір пам'яті футболісток-вихованок ЗОДЮСШ (ФОТО)
Цей матч мав на меті вшанувати пам'ять футболісток-вихованок ЗОДЮСШ Ірини Яшко та Олени Надь. Загальне керівництво проведенням турніру здійснювала Федерація футболу Закарпаття.
 
Перед початком матчу всі присутні вшанували пам'ять Ірини Яшко та Олени Надь хвилиною мовчання. Після цього футболістки вийшли на поле для виявлення сильнішого. Для більш молодих гравців збірної Закарпаття ця зустріч була підготовчою до поєдинків чемпіонату України з футболу у Першій лізі серед команд WU-15, який відбудеться у Тернополі з 20 по 25 вересня.
 
З бровки керував діями своїх підопічних Йосип Надь, чоловік Олени Надь. Сам поєдинок проходив на помірних швидкостях, обидві команди демонстрували хороший контроль м’яча, граючи в короткий пас, через який і будували свої атаки. Більш досвідчені футболістки ЗОДЮСШ на старті володіли ініціативою і першими відкрили рахунок. Це Вікторія Рапа вже на 7-ій хвилині точним пострілом відкрила рахунок у матчі.
 
Збірниці досить швидко зуміли результативно відповісти. Воротар Ужгорода необачно залишила свої ворота і Маріана Грубінка одразу цим скористалася – 1:1.
 
Ужгородки продовжували вдало комбінувати в центрі поля, особливою активністю вирізнялися Мухлиніна та Костевка. Саме остання на 23-ій хвилині втікла на побачення з воротарем та була збита у карній зоні, як підсумок пенальті. Вікторія Рапа впевнено реалізувала вирок арбітра – 2:1.
 
Та ще до перерви жовто-сині знову зрівняли рахунок. Обладанюк обікрала захисника суперника, вийшла один в один і пробила повз кіпера - 2:2. За кілька хвилин закарпатки мали ще одну таку можливість та на цей раз Глюдзик зіграла надійно.
 
На початку другої тридцятип’ятихвилинки ЗОДЮСШ вже втретє у цьому матчі вийшли вперед, забиває знову Рапа, яка оформлює хет-рик у сьогоднішній грі. Ближче до завершення поєдинку збірна Закарпаття перехопила ініціативу і мала декілька відмінних нагод, щоб забити, однак Емілія Глюдзик забирала всі м’ячі і вберегла перемогу для своєї команди.
 
По завершенні матчу розпочалась церемонія нагородження, яку проводили Олександра Артюхіна та Степан Селменський. Спочатку до учасниць звернулась з подякою сестра Ірини Яшко Мар’яна. Далі індивідуальні нагороди отримали кращі в номінаціях: кращий воротар – Емілія Глюдзик, кращий захисник – Антоніна Огурчак, кращий нападник – Вікторія Рапа, кращий гравець – Поліна Мухлиніна.
 
Срібна та золоті нагороди командам вручали заступник голови ФФЗ Віктор Качур, виконавчий директор ФФЗ Едуард Ілтьо, мама та сестра Ірини Яшко та чоловік Олени Надь - Йосип Надь. Головний приз змагань – кубок отримала капітан ЗОДЮСШ та голова комітету жіночого футболу ФФЗ Крістіна Костевка. І на завершення турніру - загальне фото з традиційного турніру пам’яті Олени Надь та Ірини Яшко.
 
 
Арбітр – Валерій Шкура
Асистенти – Юрій Бобаль, Мирослав Горгош
 
м. Ужгород, стадіон Автомобіліст
 
ЗОДЮСШ Ужгород – Збірна Закарпаття U15 3:2
 
Голи: Рапа, 7, 23 (пен.), 40 – Грубінка, 9, Обладанюк, 32.
 
Ужгород: Емілія Глюдзик, Крістіна Костевка, Поліна Мухлиніна, Катерина Ільницька, Вікторія Завадська, Вікторія Баник, Тетяна Бондаренко, Дарина Григорович, Вікторія Рапа, Яна Олеков, Марія Варга, Анастасія Крампонич, Ковбасюк.
 
Закарпаття: Каріна Попадюк, Дарина Рошенець, Антоніна Огурчак, Ірина Гавалець, Ангеліна Король, Сабіна Крупа, Світлана Стегун, Анастасія Теслович, Андріана Січ, Яна Буковецька, Тетяна Обкаданюк, Вікторія Колесникова, Маріана Грубінка, Оксана Павлюк.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 983 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: