Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » В Ужгороді відкрили новий штучний майданчик (ФОТО)
11:49
В Ужгороді відкрили новий штучний майданчик (ФОТО)
Ще одним спортивним майданчиком в Ужгороді стало більше.

В Ужгороді відкрили новий штучний майданчик (ФОТО)
У неділю, 2 квітня, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, депутат Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв та директор ЗОШ №19 Світлана Ващук урочисто перерізали стрічку на відкритті майданчика зі штучним покриттям біля цього навчального закладу.
 
Встановити тут майданчик планували давно, ще років 5-6 тому, навіть місце підготували, однак справи зрушили з місця лише торік. За сприяння депутата Закарпатської облради Андрія Андріїва з обласного бюджету профінансували штучне покриття поля, субвенція склала 440 тисяч гривень, депутати Ужгородської міської ради зі свого боку проголосували за виділення коштів з міського бюджету, близько 270 тисяч гривень, на підготовчі роботи. Так спільними зусиллями вдалося реалізувати проект.
 
«Сьогодні ми офіційно відкриваємо майданчик зі штучним покриттям, міні-футбольне поле біля ЗОШ №19. Тут матимуть можливість займатися спортом, і не тільки футболом, учні школи та діти, що проживають у цьому мікрорайоні. Переконаний, що такі майданчики повинні бути у кожній школі і десь через один, через два двори у нашому місті, тоді діти ростимуть здорові. Дякую всім, хто долучився, щоб ми могли відкрити це футбольне поле», – сказав, зокрема, міський голова Богдан Андріїв.
 
На відкриття майданчика прийшли учні школи разом із батьками, депутати Ужгородської міської ради, педагоги. В цей же день провели дитячий турнір «Ужгородська сакура-2017», позмагалися і команди депутатів Ужгородської міської ради та вчителів школи.
 
До речі, минулого року команда Ужгородської ЗОШ №19 стала найсильнішою шкільною командою України, отримавши перемогу у Всеукраїнському турнірі з футболу “Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola”.
 
Ну а в цій грі ужгородські депутати здобули переконливу перемогу над педагогами – виграли з рахунком 4:1.
ФОТОРЕПОРТАЖ з майданчику дивіться на офіційній сторінці Вконтакте
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1439 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: