Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » В Ужгороді відновлюється чемпіонат міста
17:15
В Ужгороді відновлюється чемпіонат міста
Напередодні фіналу Кубка обласного центру відбулося жеребкування чемпіонату Ужгорода з футболу, який відновлюється після річної паузи.

В Ужгороді відновлюється чемпіонат міста
Цього року в матчах за лідерство в обласному центрі змагатимуться 7 команд: «Трасвуд», «Баранинці», «Радванка», ЕКО, «Славіст», «Вопак», «Витязь».
 
Перший тур розпочнеться 4 травня такими матчами: «Радванка» - «Вопак» (стадіон ЗОШ №7), «Славіст» - ЕКО. Матч «Баранинці» - «Витязь» відбудеться 3 травня на стадіоні с.Концгазо. «Трансвуд» цей тур пропускає, хоча можливо з’явиться ще до старту міського сезону з’явиться ще й 8 учасник.
 
У коментарі голова Ужгородської міської федерації Віктор Качур зауважив:
 
- Враховуючи, що минулий рік чемпіонат міста через певні обставини не відбувся, тож 7 команд, які братимуть участь у змаганнях – хороший показник. Ми бачимо, що на міських стадіонах – в ЗОШ №7, «Автомобілісті» збирається велика кількість уболівальників, це ще раз доводить, що футбол в Ужгороді люблять і він є спортом №1. Щодо учасників, то практично всі команди рівні, це підтвердив і нинішній Кубок міста, коли з кубку вилетіли такі фаворити як «Радванка», «Трасвуд» та ЕКО, тож на нас очікує цікавий сезон. Для мене та й гадаю для вболівальників буде приємно, коли чемпіон Ужгорода визначатиметься в завершальному турі.
 
- З місцем проведення матчів проблем у цьому сезоні буде менше?
 
- На відміну від попередніх сезонів , у цьому чемпіонаті більше матчів відбуватиметься в межах міста. У нас є стадіон «Авангард», «Автомобіліст», поле на території ЗОШ №7, якщо все буде гаразд, то будемо використовувати й футбольні поля с.Минай та Сторожниці.

1-й тур стартує вже на цьому тижні. У середу, 3 травня, у Концгазо зіграють Баранинці - Витязь, початок о 17.30. 

Календар чемпіонату м. Ужгород
 

Команди

 

 

 

 

 

 

 

1

Трансвуд

 

2

3*

4

5*

6

7*

2

Баранинці

7

1*

 

3

4*

5

6*

3

Радванка

6

7*

1

2*

 

4

5*

4

ЕКО

5*

6*

7

1*

2

3*

 

5

Славіст

4

 

6

7*

1

2*

3

6

Вопак

3*

4

5*

 

7

1*

2

7

Витязь

2*

3

4*

5

6*

 

1


Примітка: * - виїзні матчі (перше коло); домашні матчі (друге коло)
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 986 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: