Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » В Ужгороді збирались президенти клубів міського чемпіонату
07:57
В Ужгороді збирались президенти клубів міського чемпіонату
Відбулось засідання Ради президентів футбольних клубів Ужгорода.

Відбулось засідання Ради президентів футбольних клубів Ужгорода.

А питань для обговорення назбиралося чимало: хоч усі на підставі ігор першого кола відзначали порівняно високий рівень головних футбольних змагань в обласному центрі, залишаються проблеми з поведінкою на стадіонах, стосунками між керівниками ФК, футболістами й суддями, участю команд у чемпіонаті (з різних причин деякі з них або знялися, або за крок від такого рішення).

Іноді емоції перебирали край, однак якогось спільного бачення для покращення ситуації сторони не виробили. Як зазначив В.Качур, це, очевидно, слід пов’язувати із ситуацією в країні, місті, побуті, коли загальна невлаштованість у житті переноситься десь і на футбол. Але ті, хто зібрався, люблять його й шукатимуть пошуку рішень надалі. Федерація футболу міста Ужгорода в цьому сприятиме, діючи на підставі відповідних регламентних документів. «Я однаковою мірою з повагою буду ставитися до всіх клубів, які беруть участь у змаганнях, хоч потрібно розуміти: вони всі мали й матимуть різні організаційні та фінансові можливості», – зазначив Віктор Миколайович.

Що ж до зібрання, то було визначено місця проведення матчів наступного туру, а президенти вирішили ще раз зібратися в найближчі дні, але за кращої явки колег. У федерації запевнили, що її представники готові прийти й наступного разу та підтримати ті пропозиції, які в плані покращення розвитку міського футболу напрацює більшість.

Володимир ТАРАСЮК

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 705 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: